Wednesday, April 10, 2013

Selamat Tinggal Sahabat !

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan !

Dari 1999 aku kenal dia sebagai seorang sahabat ! Datang opis ada muka dia ! Tak tau nak cakap macam mana. Sedih kottt...ehh sedih laaa sbb aku kan mudah touching ! Teringat segala kenangan !

Dia hanya satu²nya sahabat yang aku ada time aku susah ! Seingat aku..sedar dari koma lahirkan Sarah pon dia sahabat pertama yang datang. Even bagitau aku masih dalam wad yang pelawat tak boleh dtg pon, dia tetap datang ! Curi² aku keluar dari wad nak jumpa ! Ingat lagi..duk atas kerusi roda masa tu !

Dia juga sahabat yang selalu bagi nasihat ! Yang selalu membebel ! Yang selalu menegur !

Ini hari terakhir dia kat opis ! Dia sudah meletakkan jawatan ! Lepas ni dah takde lagi orang belikan breakfast hari² ! Dah tak ada orang bagi wallet pinjamkan aku duit ! Dah takde orang nak bebel² depan muka ! Dah takde orang nak menggosip !

Huhuhuhu...wehhh aku seyes ni tau ! Kot ko baca jgn dtg tanya apa² ! Kang ada air mata yang mengalir !!

Semoga apa yang ko buat semakin sukses ! Moga kebahagiaan terus mengiringi. Terima kasih atas segala²nya ! Terima kasih jadik salah seorang sahabat yang terbaik kat aku !!

Huwaaaaa..sedih oiii !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket