Tuesday, February 18, 2014

Ke Tepi Ke Tepi...Kenderaan Berat Sebelah Kiri !!

Perghhhh ! Oct Nov Dec Jan Feb..dah hampir 5 bulan takde entry kat blog nih. Lagi 4 bulan insyaallah nak Ramadhan dah pon...hahahhahaha ! Dulu bukan main...kejap kejap update ! Kemain ghairah dia dan skrg akhirnya ke lautttt !

Huhuhuhu...sayang sebenarnya blog nih. Ye laaa..tempat mencoret, tempat bermulanya persahabatan , tempat putus kawan jugak...kehkehkeh :p

Sape² yang follow facebook aku sebenarnya tau la kannnn. Aku lately ni sibuk buat bisnes.

"Kakk..ko bisnes apa?" . 
"Ntah..semua jual, kalau orang boleh jual, aku jual ko dulu !"

Hahahha..yang tu memang betol. Apa aje yang boleh mendatangkan duit, aku akan jual. Tak kisah apa..asalkan aku berkenan walau org tak berkenan pon aku jual...kikikiki. Dan skrg dah ada kawan² yang buat dropship, so keBusyan itu semakin berganda. Dgn kerja lagi, dgn urusan rumahtangga lagi..mmg super duper busy ! 

Sampai satu tahap rasa .....


Tapi takpe...penat itu membuahkan hasil. Penat itu menggembirakan. Bak kata si dia hari tu "Penat tgk sayang nih tapi baba tau sayang happy kan ?" . Mau tak happy..angka dalam bank bukan lagik kosong kosong, ada nombor depan dan belakang baru kosong kosong...hahahahah.

Ehhh okeylahhh ...Boss panggil pulak ! Kita jumpa lagi kat next entry ..maybe lepas Raya 2014 nanti..hahahhaha !

Kalau nak carik aku, nak lepas rindu..search aje Shilla Firdaus kat facebook tu yer ! Bye !

Yang tajuk Ke Tepi Ke Tepi...Kenderaan Berat Sebelah Kiri  tu saje je...takde kaitan. Berkait pon maybe berat badan yang semakin bertambah ini :p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket