Friday, September 20, 2013

Setelah Sekian Lama (',)

** fuhhh fuhh ..tiup habuk kat blog ** Hahahaha..Morning ! Dah lama gile tak update blog. Dulu kemain kann setiap jam ada entry. Setiap jam ada cerita. Setiap jam ada post. Skrg ? Non hado !! Tapi kann ..jgn salahkan aku. Salahkan opis yg block facebook. So bila derang block facebook aku malas nak tulis blog . Kaitan ?? hahahah..kalau tulis blog nanti bole share kat facebook. Skrg takde tmpt nak share..ntah² takde org pon sedar aku tulis entry nih ...kikikiki..boleh bagi alasan begitu ??

Erkkkk ..nak tulis apa eh ? Takde cerita pon nak share since semua aku dah tulis kat wall facebook. Owh yee..aku baru tau nape aku lebih suka catatkan cerita kat wall facebook. Kat sana mcm lebih dkt dgn kawan². Diaorg datang like, datang komen..lebih mudah kot compare ngn blog . Tapi tu laaa..kesian kat kawan², status yg tulis mesti panjang berjela . Jarang sekali kann status takde "Continue Reading"

Ok..nak cerita apa ni ehh ? hahaha..masih tak tau nak cerita apa. Ni pon curi² menaip. Malas nak layan auditor. Itu mintak ini mintak !**erkkk panjang umur..baru ckp dah dtg tu dtg tu..minimize skrin sat **


Kesian kan jadi auditor ? Dpt staff timbangrasa dapat la kerjasama yg sgt baik . Dpt staff mcm aku, siapkan file then derang kena photostat sendiri ..hehehehe .

Ok ...rasanya ramai dah tahu kot aku skrg aktif meniaga kat facebook. Mcm² di jual. Yg paling banyak brg² baby. Aku kan suka baby. So dari head to toe la duk jual . Ada banyak gak menda² lain. Tgk laaa..mana yg menarik dan bole di jual mmg aku jual. Ni yg latest aku duk jual :


Bantal utk leher baby. Guna bantal ni so takde la kepala baby nak lentok ke kiri ke kanan kann :) Selesa je tidor kekdahnyaaa ~

Then kannnn ...aku tengah diskas ngn kakak ipar a.k.a kakak Jeff. Macam menarik .

Hari tu laaaa. Pegi umah kak ipar a.k.a isteri abang aku. Kemas² umah dia then terpikir kalau vakum cleaner kat rumah aku tu buat duit kan bagus. Skrg kan ramai mak² yg bekerja takde masa nak ngemas. So nak buat servis kemas rumah hujung minggu. Kalau jadik pon maybe area yg dekat² ngn KL je laaa. Kang org Ganu mintak kemas, habis plak duit tol ngn minyak kang..kikikiki.

Tgh nak rancang rapi² . Dah survey charge yg org lain kenakan. So ..tggulah ! Berangan dulu...nanti insyaallah boleh buat :)

Oklah. Itu je cerita kali nih. Jumpa lagi dalam entry lain 8 bulan akan datang..hahahahahah 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket