Wednesday, July 11, 2012

Selamat Pagi !!

Selamat pagiii ...heheheeh ! Akhirnya setelah ..jap kira ! 21 hb June smpai hari ni..hahhh ! 20 hari tanpa update kat blog , hari ni baru terbukak hati nak tulis sikit² ! Eheeeee....ntahlahhh ! Tak tau pasal apa mood sering ke laut ! Orang kata kalau menulis kat facebook tu macam bercakap ngn dinding tapi bagi aku kalau kat blog mcm bercakap ngn tunggul..hahahahha ! Tu yang malas kotttt !

Ada jugak yang sound "akak ada idea update status kat FB, kalau alihkan status ke blog kurang²nya boleh buat duit kak !"...huhuhu, bukanlah dah kaya tapi kalau menda yang takde minat mendalam ni nak buat pon tak rasa syiokkkkk ! Biarlah kat Fb takde duit pon takpe..ku suka menulis di situ !!

Okeyy ...stop kejap pasal FB ! Hehehee...korang nak tau even aku dah lama tak tulis kat sini, hari² aku masuk jenguk ! Bukan jenguk apa tapi sbb nak dengar lagu ! Biasalaaaa...minah jiwang buat kerja kena ada lagu baru tangkap feel ! Baru la kawan sebelah panggil tak menyahut sebab tinge duk sumbat earphone ..kannnnnn !! Tapi dalam menjenguk tu ku perasan Page View yang naik banyakkk ! Hohohoho ...terima kasih koranggg ! Rasa bersalah pulak bila takde update sedangkan daku juga punya pembaca setia ..biar pon tak ramai tapi ku tahu ada !!

kredit kat google !
Banyak menda boleh nak cerita sebenarnya tapi tu laaaaaa...hantu jembalang tanah mana ntah yang buat aku rasa sangat² malas ! Malas yang malas nak cerita..orang pemalas pon tak seteruk malas dia macam malas daku tauuuu....huhuhuhu ! Acaner ???

Tapi takpe..even takde update korang masih boleh tengok entry lama ! Sure banyak lagi korang tak baca kan !! Cuba tengok entry 2011 ... ada entry sedih, ada entry hepi, ada jugak entry mintak kena hempuk !! So .. jemput baca ! Free tadak charge..cuma kalau rajin tekan lah like ! OK ??

Oklahhh ..mintak diri ! Mesti kawan opis bangga bunyikk tap tap menaip dengan laju nih ! Mesti derang ingat duk taip pasal kerja kannn...hahahha ! Cuaca sejuk hujan begini mana ada orang nak buat kerja...nak tidor adalaaaaaaaaaaaa !!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket