Thursday, July 19, 2012

SALAM RAMADHAN ! Takziah untuk ..

credit to google
Insyaallah lagi 2 hari kita nak sambut Ramadhan ! Ramadhan yang di nanti². So di sini saya mohon maaf untuk segala kesilapan yang dah saya buat selama kita menjadi sahabat ! Mungkin komen² yang agak kasar yang dah menyakitkan hati korang yer ! Terima kasih kerana terima saya menjadi sahabat ! Terima kasih layan celoteh saya. Dedicated this untuk kawan² facebook saya terutamanya..yang redha, pasrah dan tabah membiarkan status saya aje lalu kat news feed memasing ! Terima kasih kerana jugak kerana tak jemu untuk like dan komen sama yer ! Sekali lagi ...SALAM RAMADHAN dari saya !

Di kesempatan ini jugak nak ucap takziah untuk family Ameera ! Wahahaha...masuk jugak Samarinda kat sini ! Aku tak puas hati bila pengarah matikan watak Amir ! Biarla pompuan terkejal si kaki lipstick tu aje yang mati !! Aku rasa Shamsul belakon babak romantik tak jadik sangat..rasa keras tapi bila sedih tu menjadi pulak ! Time dia mati ku nanges tauuuu...hahahahahh !! Hensem jugak bila tengok lama² muka mamat nih ! Pastu nak tergelak sebab ending citer tu berapa kali Ziela kena tampar..sure pening lalat dia kan..hahahahah ! Ehhh ..emo la aku ngn citer kali ni !! Sedih Amir mati tak ilang lagi nih !! Gileee !Hahahaha...

Ok..meh sini aku tepek status yang aku tulis kat facebook aku pasal citer nih ! Jom layan !
Aku dah tgk Ameera ! Semlm Astro buat peel bongok takde channel ! Shamsul Yusoff sbg pelakon kalau citer sedih² ni rasanya agak kurang ! Tak brp smpai ke jiwa..ada jgk yg smpai tapi keseluruhan dia agak keras !! Dia sesuai belakon mcm citer Bohsia Jalan Pulang Ke Rumah aje !! Tp dlm cerita Ameera ku anggap dia lelaki dayus ! Lelaki yg tak mampu utk kemudi rumahtangga smpai semua keputusan kalau bukan mami dia, Ameera yg tentukan ! Suami itu pemimpin yg sepatutnya lebih bersifat sbg ketua..yg boleh membuat keputusan atas apa jua keadaan & dlm masa yg sama tidak melukakan hati isteri @ mami dia sendiri ! Well...ini pandangan aku ! Tak bermakna betol tapi boleh kalau nak di persetujui ! Owhh yeee..dalam keras Shamsul berlakon, babak dia cerita kat mami dia kenapa Ameera mandul ada ayaq mata yang bertakung di mata ini ! Okbai !
Jom main teka teki. Yg kena tembak sebelum iklan itu adalah Ziela...kot!
Tak boleh terima kenyataan Amir mati wehhh..huwaaaaa!! Tadi masa mak mertua peluk Ameera tiba2 pikir..kalau kat realiti mak mertua Rita peluk mcm tu kan bagussss!!
Hahaha..masih berkisah tentang Amir yg mati di tembak oleh Farok dlm Ameera : Korang jgn marah Polis tu wehhh ..tu polis Gerak Khas Shamsul Yusof pinjam dari bapak dia !! Muahahahaha ! Geram ! Geram !
Status copy paste ulangan sempena cerita Ameera :
Kita boleh memilih perempuan yg beriman, bijak, bergaya & berjaya utk di jadikan menantu tapi tanya pada diri nak ke perempuan tu jadi menantu kita?? Wahahahaha. Manusia tadak yg sempurna tapi itu bukan alasan kita utk menghina & mengeji!!
Hahahah..ikutkan banyak lagi tau..tak larat nak copy ! Best berbalas keluarkan pendapat kat situ ! Yang penting..memang ketawa terbelahak baca komen korang ! Terbaikkkk wokkk...hehhehe !

Okbai..Jumpa Lagi !



1 comments:

Farah Shamsudin

selalu saya jd silent readers..
tpi arini nk komen.. Salam Ramadhan kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket