Tuesday, July 12, 2011

KOLEKSI TERBARU ♥♥

ehemmmm..bukan nak riak ehhh! cuma nak berkongsi koleksi terbaru aku.. ^_*
baru je bertudungkannn..so pelan² duk kumpul tudungg..
dah hampir seminggu kalau tak silap aku bertudung ni
masa memula tu...aihhhhh, panas gile kepala nie!
rimass, gatal rambut sume ada..tapi takpe...aku anggap itu cabaran
sekarang walaupon tak sepenuhnya, aku dah rasa biasa..dah selesa
cuma tu laaa...tanda kat dahi aku ni rasa cam ngengilu pulakkk
punca ngilu tak dpt di kesan ..hehehehehe!

tengah duk kemas sume tudung² ni korang tengok budak tecit nih!!
dia pegi amek sendiri tudung dalam drawer terus sarung kat kepala
lepas tu start mengacau aku nak melipat tudung
tak sampai 10 minit tetiba bilik jadi sunyi sepi
rupa²nya.......hurmmmmmmm !
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


keletihannnn lah tu kannnnn !! hehehehee..

opsssss...sebelum nak fullstop nah amek aku copy paste status aku kejap tadi kat FB
baca dengna hati yang tenang jugak okey... (",)

Shiela Firdaus sejak bertudung ni ada satu benda yang aku perhatikan...sekali pandang dlm cermin kecik kat meja ni muka aku nmpk mcm Norjuma, dua kali pandang nmpak mcm Siti Nurhaliza pulakk!!! ** JULUKKK TEKAKKKK ..bluwarfffffff!
kekekekekekekke.....sekian time kasih. tepok tangannnnn !


30 comments:

oshin-jamel

WAAAHHHH!!!sudah byk longgokan tudung...hehehhe!!nnti akn bertambah2 lagi kan,..kan..kan..

cian sarah ..letey sgt2 la tue...

Farah Shamsudin

lepas ni tudung tu akan lebih banyak dari baju segala bagai tau! macam2 pesen ade..

Mama Likha

hahaha !! status tk blh blah.. status bila tu tk pasan plak ! nk smbung... 3 kali pndang mcm kakpah !! hihi.. joke je..



lahaii sarah !! :)

Yana, mama falisha

wahhh.... byknye... kalah saye yg ade bape lai je... hehe

Murni Delights

wah kak sheila..bnyak tu..kalah saya..hik..hik.. cian baby tomei tertido kepenatan..

risa

ko dera anak angkat aku ye kak!!!!
haishhhhhh tak kisah le macam sape pon...sebab dari dulu ai memang nampak akak macam my angel...lalalala
lantak korang le nak muntah...tp dua kali pandang macam hantu kak limah..ekekekeke
**jgn marah nooooooo

Shiela Firdaus

longgokkan yang akan bertambah setiap hari !! ai kan manyakkk duit !hehhe

Shiela Firdaus

betul farah ;=)

Shiela Firdaus

ztee..kak pahh?? uwaaaaaaa.... ;p

Shiela Firdaus

yana...eksaited nih..hehhehe

Shiela Firdaus

murni delights...hehehehhhe, manyak ke?

Shiela Firdaus

risa..see u in court~!! ;p

aizamia3

alhamdulillah.. pelan-pelan kayuh kak..

moga saya pun macam tu jugak.. ;)

A'ai

Alhamdulilah,akhirnya awak menutup aurat,kelakar entry awak,cayok cayok shiela jgn lupa posekan gambar wajah baru tau!

Nurfaizah M Nor

wah gitu....longgokan tak hengat!!! tak de ke yg matching ngan brooch hari tuh??? tunjuklah satu demo skit..nanti amik pic ekkk! org manyakk duit je bleh beli brooch tu tau! hahahhahahaaa sorry korang kalo ada tersentap! huhu!!!!!

nelly

fuyoo !
terbaik !
eh , comel dak tu .hehehe

siti murni

tahniah..dah bertudung...:)

status kat fb tu boleh dijadikan pemangkin....apa2 pun memang akan nampak lawa bila bertudung..no worries! hee...:)

Tina Othman

hahaha siap tempek status yg tak menahan tu

cik najihah

comelnye budak kecik..

Aina

salam kak,
lama x menjengah ke sini.dah ada perubahan nampaknya.Alhamdulillah..

Tahniah. Moga niat akak dipermudahkan olehNYA...

*saya tepuk tangan ni:) hihi..

Shiela Firdaus

insyaallah aizamia ♥♥ doakan kamu jua !

Shiela Firdaus

A'ai ..time kasih dikkk!! hehehe..nanti ku post gambar baru ehhh!

Shiela Firdaus

iza...kannnnnn!! ada² !nanti ehhh..

Shiela Firdaus

nelly..fuyoooo!! hehhee

Shiela Firdaus

siti murni..hehehhe, status memain tu..kannnn~

Shiela Firdaus

tina...well~! haahah

Shiela Firdaus

cik najihah..mekaseh dear~

Shiela Firdaus

aina...syukur. thanks dear~

Lulu Caldina

tepuk dahi..ekeke

Shiela Firdaus

pingsaannnn Lulu! hehehehe..thanks adik follow!! saya sudah lama follow kamu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket