Thursday, July 14, 2011

MASIH TERKESAN !!

 
TIPS KEHIDUPAN..jangan sesekali memakai baju @ seluar dalam yang dah terkoyak ! walaupon di hati terfikir tiada siapa yang nampak tapi anda harus berjaga² kerana anda tidak akan tau apa yang akan jadi pada anda sebentar lagi.Mana tau anda tiba² je perlukan rawatan dari doctor & nurse & sudah tentu anda tak ingin mereka tertawa melihat lubang² itu ketika merawat anda bukan?? *ERKK..bukan main² neh, saya penah baca tapi lupa kat mana ! JOM SOPING BAJU DALAM!

dalam pale hotak aku masih berlegar legar cerita tentang Annissa ! nah amek la korang lagu ni...dengar ehhh ! nak tisu nanti aku bagi !!


erkkkk...kaitan perenggan pertama dengan kedua ??? takde kotttt..sebab hidup perlu di campur² sikit supaya jadik meriah...kannnnnn~!!

5 comments:

risa

suar koyak boleh je tampal..
hati kalo koyak macam mana?

aizamia3

erk..?
tetiba terfikir.. rasanya tak pakai seluar koyak.. kihkihkih..

Meck

seluar koyak xde benang tercabut ada gak

Aina

saya baru nak cari lagu ni.hehe

tadi seb baik x tumpah air mata tgk anna nanges farid mati.kesian kat dia.bagus lakonan fiza tu....

mazz

salam shiela...
selamat berkenalan.
k.mazz follow yer dan silalah singgah ke blog akak yg tak seberapanya itu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket