Monday, July 25, 2011

AKTIVITI SABTU & AHAD ♥♥ !!

Salam !! ayohhhhhh....caner nih !! malas gila nak update nih!
Memula buang shoutbox, pastu buang traffic pulak
Now publish entry blog kat wall, page & group sendiri aje...malasssssss!!

Ni nak citer aktiviti Sabtu ngan Ahad semalam
Tepek gambor je la yeaaaa....bior gambor yang lebih bercerita !!

pagi teman si dara neh g Sukaneka dulu...ayamakkkkk..ngantuk weh tunggu beliau habis !!

Sabtu besday si kakak & Ahad pulak besday si adik...heheheh ! manja kan adik beradik ni..time tidor je la !! bila sedar mesti bergaduh!huhuhuhuhu

petang g carik hadiah kat si kakak..offer hp tak moh, PSP pon tak moh ..rupanya dia dah mengidamkan menda nih..huhuhu, beli la jugak tapi dgn syarat..ada mama ngn baba je baru bole naikkk!..setttt !! udah beli!!
nak balik tengok si adik pulak dah syok atas basikal neh..tapi sori la dikkk !! impian kamu tidak di penuhi memandangkan basikal abang dah ada, bole je share ngn abang kannnn (",)
eh !eh ! sebelum g beli beskal tu aku g lepak umah kawan FB a.k.a kawan blogger jugak !! besttttt..biarpon 1st time jumpa derang sangat sporting !! hilang malu kucinggg tauuuuu ^_*
malam baru tiup lilin...kek di hadiahkan oleh kakak angkat Qistina !! tadek jemput sesapa pon..kitaorg satu family je sbb insyaallah family mertua nak buat on Sabtu akan dtg neh..aku follow je laaaaa !
huhuuhuhu..habis sudah aktiviti hari sabtu itu..nampak takde la apa pon tapi nak carik basikal Qistina tu yang letih !! berpusing kedai nak mencari....tak dapat merajuk !! rasa nak geget je pipi dia hari tu!!

ahad pulak tadek langsung aktiviti !! duk umah sebab baba bawak kereta..so terperap je la kat umah !! tapi tengah baring² tu tetiba zafry panggil  "mama !mama..tengok gajah abang !"

wahahahahahah...dia gentel tanah liat sebiji macam belalai gajah !! comel !! kreatif kannnnnnn!! terhibur hati tengok gelagat anak² neh..walaupon kebanyakan masa gugur anak tekak suh derang jangan melasak !!

SEKIAN . TERIMA KASIH !! **opssssss....tadi dah buat kat FB tapi nak buat kat sini jugak, kalau korang terer baju melayu warna apa penyimpan mohor besar pakai nanti nak umum puasa?? CER TEKA !!

ehhhhhh ! jangan pangkah lagi !! ni haaa..ada hadiah dari Ena Manjalara untuk anak² aku termasuk aku sekali !! time kasih Ena....seronok sangattt !!

okkkk !! HABIS !! TAMAT !!


5 comments:

risa

gambo korang tu kan kan ngape semua pegang bantal..cpver lelemaks eh...ekekeke
kak..kirim salam kat dedua budak gojes tu eh...hepi belated bday!!

Ibu Darwisy

akk, xmo buang belog okey..ai setia membace..hadiah? tgguuuuu

Ayu Firzara

Assalam...hye dear...jom singgah my butik...exclusive apparels and hijabs with affordable price...

http://www.firzaraexclusive.com

Thanx... =)

aimie amalina

=))
epy besday!
dtg dr belog abg ben! =))

Lulu Caldina

birthday kakak ke? ngee, encik ben ucap... happy birthday my dear akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket