Tuesday, March 22, 2011

AKU BENCI ROKOK



1. Sila letak banner diatas ni .. yang gambar aku tu haaa... <--DONE

2. Tajuk : AKU BENCI ROKOK dan linkkan ke entri ini ..<---DONE 

3. Sila nyatakan KENAPA ANDA BENCI ROKOK ? Mesti lebih dari 100 patah perkataan .. 
takpelah Ben nak pilih ke tak..tak smpai 100 patah pun apasal sy benci Rokok ..--> "kerana sang suami merokoklah salah satu punca kenapa saya lahirkan anak pra matang, setiap hari terpaksa sedut asap berkepul² dari rokok beliau & kerana itu jugak si kecik sy ada problem dgn paru²!!" SADIS kannnn!

4. Pesanan buat mereka yang merokok dan bakal merokok ! 
rokok la banyak²..nanti kesian tokey rokok tak laku kannn...spital pon bakal kurang pesakit!!
5. Pendapat anda mengenai mereka yang merokok ini .. 
busukkkkkk!!
 **ahaksss..mekaseh BEN Ashaari...join sebab geram neh!!

23 comments:

Syarafina Zaini

haha geram bebeno nampaknya.. tp saya mmg benci perokok.. lg2 klu merokok dpan saya.. grr!

Shiela Firdaus

geram + marah sebenarnya..kannn!

c-tea

wah...kesiannya...ct pun ada cerita pasal keluarga jadi mangsa sebab rokok...

hadoi..betul tu...ct pun cukup benci dengan golongan perokok ni..sakit idung tau tak..huhu...

ct pun join segmen abg ben..jom baca pendapat ct pulak...

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/aku-cukup-benci-dengan-rokok.html

risa

kan kak kannn...saye pon geram jugakkk

нαηιмQαtяυηηα∂α

Datang dari blog abg ben =)
Ooh ada cite di sebaliknya ye..

Jom terjah:
AKU BENCI ROKOK

Emma

yeay.. pendapat kita sama..
perokok nih BUSUK!!!

nikaviolet

best2 entry geram....sokong....!
anyway follow awk nie....
sudi2 lah ke blog sy...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/03/aku-benci-rokok.html

Mek Norfa

sian kat bby..sakit sbb punca kesan asap rokok..huhu

Hazrina Erin

siannya kat baby akak~ mmg xptut la org yg hisap rokok kan..bwk penyakit kat org lain T_T

jom singgah (;
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/aku-benci-rokok.html

y u y u Z u l a i k h a

peeewitb ^^

Eyqasara

laaa yeke... ciannye... pangkah orang merokok.. kite bako! kite bako!
hihihihi...

Shiela Firdaus

c-tea..kannnn! dah baca jugak entry awak..:)

Shiela Firdaus

risa..tunjuk penumbuk logo GHMB :)

Shiela Firdaus

http://www.blogger.com/profile/05153799206549046805 ..ayarkk, tak tau nak eja nama apa nih..hehehhehe..sudah terjah kamu jugak!
Emma..mmg busukkkkkk!
nikaviolet..sudah²!!tenkiu ya!!

Shiela Firdaus

mek norfa :-((

Shiela Firdaus

hazrina..kesian si kecik kannnn! dah jengah kamu jugak!

Shiela Firdaus

yuyuzulaikha...phewittttttttt!!otai singgah sini ah!! besttt!!

Shiela Firdaus

eywasara..jom BAKO!!

Lulu caldina

Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

Shiela Firdaus

tadek diaorg nak sedar nya Lulu..lalink ai amek marker pen & padam!!

tapi now dia dah berenti.

Rozita

Singgah dr blog ben

Tips Nak Berhenti Merokok

Shiela Firdaus

thanks rozita..:-))

Adzriel AB

kesian anak yg jadi mangsa. akak simpati sangat. harap dia dah berhenti merokok. anak lebih penting dari segala-galanya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket