Monday, March 14, 2011

WHAT???? BODOH???

terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata??...aku EMO hingga kini!! serious tak terduga dia akan lepaskan perkataan "BODOH" padaku. walau ku tahu kesilapan terletak pada aku yang tak abes² memprovoke dia tapi ...uwaaaaaaaa!! tak baek la dia nih!! serious..walau pujuk mengalahkan sedang meredakan si kecil yang menangis, aku tetap terasa, tetap terluka. ku pesan pada adiknya "baru abang ko terlepas cakap BODOH kak shiela dah mcm ni..make sure kalau satu hati nanti dia tercarut BABI antar kak shiela ke ICU Hospital Selayang yer..amekkan bantuan pernafasan!"

kredit pic to sweetsugarsoursalt

berulangkali dia memohon maaf, berulangkali dia nyatakan kekesalan kerana terungkap kata² itu. sekejap rajuk ku ilang, sekejap datang bertamu kembali. tapi ari nie kena jugak tamatkan rajuk, bukan kerana sudah melupakan tapi kerana esok adalah hari gaji dia....huahahhaa, karang nak melayan rajuk tak dapat plak RM tu kannnnn! ...eh!!sukahatila kannnnn, nak cakap aku mata duitan pon aku tak kisah..sbb aku mata duitan dengan duit suami sendiri..bukan duit suami orang lain!
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄
 
heheheh...ari ni boss tadek. tapi sangat rugi sebab tak punya idea untuk update blog. so keje aku duk tekan perkataan di atas je kat status orang lain. sape nak ikut?? jom laaaaa..tapi make sure sebelum korang taruk Like tu baca dulu status derang betul²..karang dia org tulis yang sedih² pon bagi like, macam kita suka plak dia di timpa kesusahan...BETUL TAK??..betul kalo tekan Like kat bawah!!


4 comments:

Dda Ly

hihih itulah die, kate orang hati orang pompan ni sensitip..kan kan kakasela?? huhu

tamo sedih2 lg ok??

Shiela Firdaus

salah sebenarnya kat kita..tapi serious tak leh terima. mcm nak larik umah pon ada!! teruk kan peel ai nih!

Ein

jgn berjangkit penyakit ni kat budak2 tu cukup la... kang diaorg pun ikut lari umah, x ke susah akak nanti

risa

salam sayang akak...semoga akak tabah selalu eh...saye doakan yg terbaik untuk akak dan famili..mmuuaaaahhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket