Tuesday, March 8, 2011

PIMPIN TGNKU HINGGA KE AKHIRNYA!!

saat cinta mula di lafazkan setiap masa ingin bersama

setiap masa ingin mengenggam erat jari jemari

 tapi sejak ada anak 4 nie..bila nak berjalan dia dah macam pelari ni, jauh memecut tinggalkan aku di belakang!!

**hahaha..seriuskan, sape penah lalui menda mcm ni?? angkat tangan!! semalam memang aku menyirap dengan dia..di kala sedang berjalan berdua, bila ku toleh dah tak ada di sebelah. dah ada sebatu jauh kat depan! siap ku cakap "takpeee...jalan jauh lagi kat depan, senang sikit nak ngorat lelaki lain nih!" ...huhuhu, tapi tu laaa, kadang diaorg nie pikir menda ni kecik...as a wife kena la kita ingatkan dia. nasib dia la kan dapat ai jadi isteri dia..menda² macam nie buleh buat ai merajuk tau..tak kira la time tu anak dah gelakkan ke tak, ai still nak hak ai!! lagi satu dulu sebelum letak tepon mesti cakap "i love u syg"..now dengar macam "biyuu" jeee..apa yg nak cepat pon tak dapat di pastikan..dashum sekali baru tahu!!

11 comments:

Its all about Life

ehehhehe.. kelako...:) dashum sekali tgok..

Shiela Firdaus

risau di dashum semula...hehehehhe

risa

adoi akak neh..buat saye tergelak je petang2 ..hehehe

Shiela Firdaus

jauh dia tinggalkan ai semalam risa! suka hati dia jer!

chreeztina arissa

kakakakaka.. kak, kiter sameeeeee

NoraMie

celoteh akak mmg mhburkn laa.. sy yg bz nie pn rsa ilang penat kalo baca.. hehe.. sy pn pnah rasa cmtu kak.. rasa kecik ati sgt bile hby jln jauh tnggalkan kita.. mcm kita nie x berhak dh nk jln sblah dia.. mcm takut sgt org len nmpak dia jln ngn bini.. mmg msatu rasa nk dashum je.. hehe.. skrg ni x puasati sy trus sound je kak.. xde nk sedey smpan² dlm ati dah.. :-)

aTy _faRed~

selalu ai yang leka 'terlepas' tangan asben lelebih lagi kaLau sibuk membeLi barang...huhu.. selalu kene bebeL..!!

Shiela Firdaus

Aris..nama.lain pulok doh!! Hehehe..sama kan!!

Shiela Firdaus

Nora..mekasih dear. Hehehe..kita pon sound jer!! Bukan org lain dgn dia kannn!!

Shiela Firdaus

Aty..hehehe,best la camtu kan!! Dh sibuk telek brg lupa semuanya..kann!

Oshin jamel

cam abh sy...hahahhah!!oshin ngn mak br nk singgah kedai..abh dah nun jauh kedepan..hahahahha!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket