Monday, March 28, 2011

SHARING IS CARING



sharing is caring,mana tau korang tak sempat baca paper tapi sempat baca blog..(",) info dari kosmo 28hb March 2011...huahaha!!good..mana tau lepas ni terhilang pulak kannnnnn!!

**NOTAKAKI : tak tau pasal apa gambar laptop merata² depan mata ai, tgk kat pic atas sebelah kanan tu..susahnya mau ku jelaskan pada suami yang perasaan mengidam nie terlalu teruk menguasai diri!! ..mampu membuat aku terkenang², teringat², tergila bayang..sama feel macam aku jatuh chenta kat dia dulu tauuuuu!! ish!ish!ish! 

Published with Blogger-droid v1.6.7

4 comments:

babylove

ha yeee.. x perlu report.. pas2 org lain guna mykad kita wat apply CC la, wat beli barang2 singer ke seng heng ke.. KOYAK!!!!!!

Shiela Firdaus

dia suh straight pegi JPN..guna report JPN je la kot! tapi ye laaa..kalau ada report polis kurang cover sikit kalau jadi apa² kan!

risa

semakin mengong disana sini..eh kak..kannn

Shiela Firdaus

risa...wekkkk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket