Tuesday, March 29, 2011

CARA WANITA MEMANDU UNDANG BAHAYA

dengar topik kat HOTFM..derang diskuss pasal keratan dari Berita Harian mukasurat 10 "CARA WANITA MEMANDU UNDANG BAHAYA" . nak angguk pale ke tak nih?? kadang rasa ada betul kadang rasa macam tak betul.

tapi serious sepanjang berbelas tahun ada lesen ni ada satu menda yang aku tak berani buat lagi. ehh..penah la sekali, itu pon sebab jalan tersangat jem tak bergerak. aku tak berani update status mahupon bersms ketika memandu. memang tak berani...biasanya kalau kena saman pon sebab aku langgar lampu merah, kena speed trap, tak pakai seat belt dan terguna emergency lane..itu aje!! pasal bersms time drive memang tak pernah. BAIK KAN AKU!!..erkkkkk!!sms je tak pernah tapi kalau berborak kat tepon..itu biasa jugak!

eh..nak share! aku penah update status kat FB rahsia untuk korang nak rasa flash kamera yang bertubi² tanpa perlu menjadi artis. hahaha..jap baca bismillah dulu sebelum sambung citer...mintak² tadek PAK POLIS yang baca ^_^ ok sambung....korang cuba langgar lampu merah time matahari belum terbit atau time malam² tu..tapi make sure la lampu merah tu yang ada kamera eh..takat langgar lampu kat simpang umah aku kat Selayang takde maknanya!!

lepas je langgar lampu merah tu aku jamin otomatik lampu kamera akan bertubi² menghala kat muka korang..nak lagi menarik time lampu kamera tengah menyala korang bukak la tingkap..sengih lebar² kat dia. insyaallah tambah memudahkan polis trafic nanti. pastu korang tunggu laaaa...tak tau berapa lama tapi sure derang akan hantar gambar korang tu..dengan surat saman sekali!!!selamat berjaya okeh...eh!! nak tau macam mana aku buleh dapat rahsia nie??..hehehehhe, diam² okeh..jangan bagitau orang sebab sebenarnya AKU LA YANG BUAT peel gitu tu....diam okeh!! JANJI tau!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket