Thursday, March 10, 2011

UTK YG BERKENAAN sahaja~!!

klik gambar utk tumbesar :)
huhuhu...lihat kat bahagian request kat FB sy nih
itu yang belum sy ignore dari request..kalau masuk yg dah di ignore byk sikit kot!!

serious me tak sombong...jauh sekali nak berlagak bila tak approved request sahabat²
tp bila pic profile agak pelik,mutual friend cuma ada sorg dua..itu pn sy pon xkenal sgt
caner sy nak approved yer???

IM SORI..sy tau ada yg belum jd sahabat tp dah baca blog ini..thanks sgt²~!!
sy cuma berjaga²..sbb takut dgn cerita² yg terjadi kat FB latelty nih
sape² rasa belum di approved dan masih sudi jadi sahabat..inbox sy yer
insyaallah akan di approved selepas 2 saat terima inbox itu..(",)

**NOTAKAKI :macam artis pulak..tapi sy perlu explain kenapa sy masih belum approved request² yang ada tu..sbb sebolehnya sy mau jadi sahabat utk semua sahabat ..ecehhhhhhh.


15 comments:

Anonymous

Saya dah inbox...hehehehe

risa

hehehe...saye pon sama kak..takmo lah kalo org tu letak gambo yg bukan..ish ish ish

eliyaezlinalias

sah! artis u!! pasni kalah la si lisasurirumah tue...

Dda Ly

heheh kakaksela mmg malatop laa...femes gitu! :)

Nora Mie

kalah ella pajila la kak... hehe

Shiela Firdaus

anonymous...kannn!! ai dah approved dah!! sila check wokeh!!wink3!

Shiela Firdaus

risa..lagikk sedih kalau ada yg taruk gambar tulang ikan!

Shiela Firdaus

El...kannn!baru tau???ish!ish!

Shiela Firdaus

Dda...ishh!!tader laaaaaa....

Shiela Firdaus

nora..nak kalahkan protege erra kalo boleh laaaa,....hehehehe!

qieranna

kak shiela...nak sign....

Shiela Firdaus

sign kat dada yek????

mamadania&mamazaza

cam artis kak shiela.. kalau masuk jjuara mentor akak dah menag sebijik umah ooooooooo hehehe

Mama Likha

zte tk suka apruf org yg tk pakai gmbr sendiri.. gmbr anak, fmly ke tkpe lah. ni gmbr palakong korea lah, palakong bollywood lah dan yg plg nyampah yg pkai gmbr kartun final fantasy tu heeee geli trkak i...

hihi bukan sombong tp tah lah no idea :)

Shiela Firdaus

kan Ztee~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket