Saturday, March 19, 2011

HELP ME pelissssss!!



Tader ke orang yang buat bisnes jual MESIN LIPAT KAIN yer?? Aduhhhhh..malas giler nak bermula. Serious suh cat satu bangunan pon ai tak bape nak kisah..nak lipat kain je memang tak penah nak rajin!! GILA PEMALAS!!

Tapi jangan tak tau..even ai pemalas nak lipat baju, dalam lemari ai memang kemas tersusun tauuu!! Bukan sebab apa..sebab sedar yang diri dah la pemalas, so bila dah lipat tu haruslah kena menghargai susah payah itu. Tu pasal bila ai dah lipat & anak menyepah..jeritan akan bergema macam mama tarzan memanggil anak2 beliau makan!!

Cuma yang best bila melipat nih..dalam poket seluar lalink selalu ada Ringgit Malaysia yang tertinggal. Hahaha..memang best la tapi heran jugak, lately ni jarang nak jumpa. Menyesal bagitau dia ada jumpa wang dalam poket tu..mesti sekarang ni bila nak letak seluar dalam basket kain tu..dia seluk2 namblas kali kan. Nak pastikan tadek seposen pon yang tertinggal. Memang dasar HAJI BAKHIL!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket