Thursday, March 24, 2011

HANTU KAK LIMAH!!


secara jujurnya aku tak tengok cerita nih
sebab time lalink bukak CD, awal lagi kak limah ni yg tonton aku
aku dah berdengkur dengan irama aku sendiri ^_^

seram sangat ke citer ni ek..
sampai buleh buat anak lelaki aku takut dgr nama dia.
kalau dia tgh melasak tu aku sebut
"haaaa..degil laaa, nnt antu kak limah dtg!"
dia terus terjerit² "kau diam!kau diam!"..
klu kak limah tgk pon sure kak limah sedih tau
sedih sebab anak aku tergamak cakap "kau" kat aku kannnn!!
hahahha...bukan nak takutkan anak
tapi kalau itu je ubat nak suh dia duduk diam²
I HAVE NO CHOICE.... (",)

nak dengar satu pengalaman ngeri aku kat toilet sebelah emergency ward kat Hospital Kuala Lumpur??..kejadian dah berapa tahun yang lepas..tak ingat lawat sape kat Hospital tu ..tapi lebih kurang pukul 11 malam cenggitu. aku ngan adik aku rasa nak terkencing..so kita orang g la masuk toilet tu. toilet tu ada 3 pintu..so aku masuk kat pintu yg first tu, adik aku kat tengah..ujung tu aku nmpk pintu tertutup separuh.

tengah nak terkencing tu aku dengar bunyi macam mengerang ...sekali dengar macam bunyi mengerang kepuasan sebab duk tahan kencing..pastu lelama makin pelik bunyi dia. aku ingat adik aku duk main² sbb dalam masa yang sama dengar dia gelak. aku sound dia "DIRA..ko jgn memain mengerang buleh!", dia jawab "akakkkkkkk.." 

belum sempat dia habis cakap aku dah menjerit bukak pintu terus lari keluar. dengar berdentam dentum pintu bilik kena hempas sebab adik aku pon ikut lari keluar jugak. yang paling tak tahan masa tu aku tak sempat zip seluar tapi dah cover ngan tshirt yang aku pakai..tapi sadis gila kat adik aku sebab dia berlari dengan keadaan spender di ujung kaki..tak sempat naik kat atas pon.

sumpah kalau antu tu nampak pon antu tu akan bantai terkencing tengok dia. aku masa tu??? barai gila gelak..dah tak takut dah bunyi antu tu..dia nak mengerang caner sekali pon aku dah tak heran..memang spender adik aku terbaikkkk!! sampai sekarang aku memang akan gelak bila teringat kisah tu..memang segar kat ingatan caner spender tu tersangkut baik kat bawah kaki dia tu...huahahahahhaha!!

**tapi serious..masa taip citer kat atas tu bulu roma aku meremang!! JANGAN KACAU AKU YE KAK LIMAH!!aku dah maafkan ko ponnn sebab kacau aku nak kencing masa tu (",)



9 comments:

Ibu Arif Atan

muakakaka... akak HKL spital yg menjadi pilihan ai, so dont story mory lagi pasal antu k, nanti ai takut.....

Shiela Firdaus

kekekek..panggil guard lagi tolong tengok sape kat bilik ujung tu,,guard kata takde org!! meremang lagi nih!

Oshin jamel

hahahhahahah!!mmg lawak r..klu sy malu wooo!!!heheheheh!!!....

acha pon selalu gak kne cam abg zafry....br nk diam.!!!hahahah...

Shiela Firdaus

mmg malu la muka dia masa tu oshin~!! :p

tader cara dah..itu je cara nak suh zafry diam~!!

risa

kak!!!!!!!!!!! u made my day!!!!

Ummi Alesya Sofea

adoiiiii...nk t;kncing dah duk gelak.

Shiela Firdaus

risa...luv uuuuu!

Shiela Firdaus

liza...sila kencing dulu okeh!!

mmunir

hahaha,hantu sepender kot tuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket