Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG ..


  • Sila letak header BEN ASHAARI BLOG <--done
  • Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..<--done
  • Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..<---ayarkkk! malu lahhhh!! takpe laaa..sekali sekala bagi orang tgk muka kan!!

EH!!SALAH PULAK!!..sori ye Ben. ni yang kat bawah ni betul:


  • Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca ..  ;)  
hurmmm, nak masuk bakul golek sendiri ke nak citer yang betul² eh?? yang betulnya saya seorang yang suka bercakap (mader saya cakap saya pop corn..tak baek kannn!), suka ketawa, suka berkawan,suka di manja, suka di sayang, suka menyayang, suka..eh!!banyak plak suka kan!! tapi saya sebenarnya sangat simple.kenali saya..kamu² takkan menyesal!!
  • Jumlah Follower sekarang ini ...  
208..lambatnya nak tunggu dapat cam Ben kan!hahahahahahah
  • Soalan dari aku (BEN punye soklan nih):
  • Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
saya akan update status Facebook setiap 5minit sekali..hehehe(pssst...mintak² bos tak baca nih..amin!)..tak pon saya akan jalan² wall kawan² yang lain, like ngan komen status dia tanpa segan silu..tanpa malu walau tak penah kenal rapat sebelum nih..apa nak pedulikan, kalau dah dalam friendlist saya opkos la kawan saya kannnn!
  • Ceritakan kepentingan blog kepada anda
tempat untuk bercerita,tempat untuk menimba pengetahuan sebab banyak jugak blog yang bagi pengajaran dan pelajaran. juga jadik tempat untuk saya luahkan kegembiraan dan kesedihan dan juga kemarahan di hati. takut takde blog bila marah terdera sang somi pulakkkkk!hahahahhaah
  • Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
opkos la blog Encik Ben..sebab banyak bagi tips bukan saje tips untuk berblogging, juga tips untuk terus menjadi diri kita tanpa mempeduikan mereka² yang sibuk nak tengok orang lain jatuh..kannn!! blog Alanna Qish juga kerana menyedarkan saya betapa cinta pada seorang anak, betapa perlu menghargai semua permata hati dan mengingatkan saya pada sebuah kematian. blog dia juga menyedarkan saya supaya kasihkan mereka yang ada di sekeliling sbb saya mengaku sebelum ni saya jenis "bila kehilangan baru mula nak menghargai"...and banyak lagi la blog kawan² yang saya selalu jengah..saya kan suka membaca!
 ITU JE BEN..CITER DI SEBALIK BELAKANG TABIR BLOG NIH!! TENKIU YER SUDI BACA!!

14 comments:

apisv2

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Shiela Firdaus

tenkiu apis~

Nour Akmal

hye..
singgah dr blog BA..
salam kenal ye..hope lebih maju dalam dunia blog..
keep in touch ya...=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

Shiela Firdaus

salam nour~ thanks dear!! rajin² singgah lagi yer~

noraim

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

DAH FOLLOW!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Shiela Firdaus

noraim..thanks dear~!! rajin² singgah juga yer~

Shiela Firdaus

mummylovers ..sy juga sudah follow kamu! thanks dear! nnt dtg lagi eh!

mas.saari

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

kalau sudi joinlah contest saya di
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Shiela Firdaus

Salam perkenalan mas.saari..thanks yer! Rajin2 singgah yer!! Nnt terjah awk pulak. ;-)

risa

ellehhh eksen le abg ben dah follow dia..takpe2 kite tau le sape kite kannn...adehhh

Kei Seichi

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Shiela Firdaus

hahah risa..nnt abg ben follow la tu! dia bz tu!

Shiela Firdaus

Kei Seichi...salam perkenalan. nnt jengah lagi yer~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket