Tuesday, March 29, 2011

NORMAL kannn!

korang...nak tumpang tanye nih!!
korang rasa normal ke peel aku nih ye??
aku rasa normal je..orang yg kata tak normal tu yg tak normal...KANNNNN!

citernye cenggini..dari memula aku start bekerja dulu (ehh..masa tempoh percubaan tak kottt!!masa tu aku sgt baekkk!!) aku tak akan buat keje selagi waktu bekerja tak start. walau smpai opis seawal pukul 7am, aku memang tak akan sentuh kerja² aku selagi tak pukul 8.30..waktu opis hour start. pastu kalau waktu lunch pon sama.tu pasal bila ada orang suh buat keje bukan waktu bekerja yang sepatutnya aku mudah sangat nak jadi incredible hulk .tapi hulk yang terkoyak kat hati je laaaa.mana aku berani nak marah boss!!

ehhhh...ada terdengar sore laaaa, macam sore boss tapi bukan kott!! dengar sore yang berkata "a'ahh..memang normal la kalau tunggu waktu keje baru nak buat keje, tapi YANG SANGAT TAK NORMAL bila waktu keje pon u tak moh buat keje!! mengular sawa je koje kannnn!"

arghhhh! tak dengar!tak dengar!...aku sedang TUTUP TELINGA dari terus dengar bisikan yang mengdengki tu..kannnnnnnnnn!!

**errkkk..ni luahan sbb aku tertgk filling yg menimbun² nih!! anyone nak tulung????



4 comments:

eliyaezlinalias

shred kan jek kertas tu semua...xyah filing! hahahahahahaha~~~cabut larik dulu...

Shiela Firdaus

kannn..pastu ngan ai sekali di shred kan!!

mummiey

hahaha...sama peel macam Mami..meh sm2 kita kumpul kertas..buh dlm tong kitar semula,oke gak nih,kan...hehehe!

Oshin jamel

hak..hak...cam sy yg tgh mengular kt blog akk skg tym kje...heheheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket