Monday, March 14, 2011

KALAULAH....



hehehe..kalaulah boss ada dia mesti banggakan tengok tahap kerajinan sy!! Sy pon kurang pasti apasal bila kerajinan tu datang..boss plak bercuti!! rasanya memang sifat semulajadi staff yang "berwibiawak" kotttt!!

tapi kannn..tapi kannnn..sebab dia cuti jugak sy punye tahap pemalas tak ilang²~!! tu fail kat atas tu patutnya dari tadi dah siap..hahahah, mungkin sebab rindu kat boss kot!!

NOTAKAKI lagi:-ini blog saya. kadang ada entry yang cuma bergurau²..gurau² kadang boleh menambah bahagiakan..so sila jangan amek serious dengan mana² menda yang tak berapa nak serious. bukan apa..kadang sy terasa dengan comment yang ikut sedap mulut. paling ketara bila kat FB..wah!wah!wah! kita baik ngan dia tapi dia komen macam  sy takde perasaan!! macam hati di perbuat dari batu bata je!

HURMMMM..SY SENDIRI TAK TAU APA KAITAN CITER PALING AWAL DI ATAS NGAN NOTA KAKI ITU..kalau korang tak paham korang boleh abaikan sebab saya pon SUMPAH tak bape nak paham!! ini mungkin kerana tragedi MONDAY BLUES...IM SORI (",)
 
Published with Blogger-droid v1.6.7
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket