Monday, March 21, 2011

AKHIRNYA!!

credit pak google lagik!!

AKHIRNYAAAA...aku tak dapat!!
encik suami dah buat keputusan muktamad
dia say NO!!
dah puas ku suh dia guna talian hayat
puas ku pujuk dia pikir masak²
dia cakap "tayah membazir, kat umah dah ada laptop"
sambung dia lagi "dalam handbag ada TAB"
pastu aku sambung plak " kat opis ada desktop lagik"

HUH!! takpe..tak nak bagi ai usaha sendiri
jangan tegur ai, jangan mintak manja²
ai nak MOGOK!!
MOGOK sampai u ubah pikiran.

.....GRRRRRRRRRRRRRR!!


13 comments:

mummy sayang

hahahahahaa...akak2...

Shiela Firdaus

sedey tauuuu..alasan tak di terima!! dah le kita cakap laptop kat umah tu kan selalu anak yg pakai..dia buat donno jer!! :-((

luvmum

grr garang gitu heheheheh

Shiela Firdaus

garang tak dapat..bukan mahal pon 1K je pon! ishhhhhh....geramnya!!

Gee

biasala tu lelaki....tapi kalau dia org nk beli apa2 bole je. Kita bagi 1001 alasan pun takkan diterima.

sheila minat tak nk side income? confirm next month dah bole beli laptop tu....

Shiela Firdaus

Gee...ni baru je first time di tolak!! huhuhu

side income kat pic tu yek?? dah penah buat..tapi tak jalan laaa! ai mmg tadek kemahiran berbisnes!!heheheee...kemahiran habiskan wanag buleh la!

Mama Likha

hahahaha kt ofis ada desktop!

Shiela Firdaus

tu aaaaa.."desktop opis punye"

Farah Shamsudin

kena bodek lebey nie..

Mama Kyra

hahhaa..bc tajuk igtkn dapat rupanya kena reject..desktop pn desktop la kak..

Dda Ly

hihi saba je la kak..igtkan akhirnyaa dpt tadi..:)
xpe, usaha sendiri..lg pueh ati..:P

risa

beli je lah sendiri kak oii..kan ada duit tu..saje je lah kannn adoii

Shiela Firdaus

kan farah..huhuhu
Eja...terimalah desktop seadanya~!!
Dda...kannnnn!
Risa..walau pakai duit dia biasanya ai kena mintak persetujuan dia gak sebenarnya..dia mmg tak kasik beli :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket