Tuesday, March 29, 2011

HANDPHONE SAYA!!


sape nak tau??? walaupon handphone ni agak canggih tapi dia tak penah ada kredit melebihi dari RM20 pada satu² masa. setiap kali nak call Arjuna Hati,sy cuma perlu buat missed call atau antar je sms. tak sampai 5 saat dia mesti call semula..kalau dia tak call, mesti sy akan merajuk smpai la sy yang kena marah semula dgn dia!! JAAT kan dia kan!!**(nak MANJA pon kena marah!)

pastu kan..kan..bila Arjuna tanye "apasal syg nie tak nak isi kredit nih, nak tunggu baba je call nih??" sy akan jawab "duit topup nak simpan buat naik Haji!"  <-- sy kedekut sebenarnya!! lagipun kalau bukan sy yg abeskan duit dia..SIAPA lagi kan??

pastu dia selalu jugak ejek sy "takat pakai hp mahal tadek kedit baik pakai hp cam baba nih..tak canggih tapi kredit unlimited okeh!!" arghhh..tadek pic nokia 3100 pulak, korang google la sendiri ek..yang bila nak on tu siap ada gambar tangan bersalam lagik tu!! *_^

so..kesimpulannya prepaid nie lepas nie sy nak tukar pada postpaid. bukan sebab sy tak tahan kena bebel ngan dia tapi sebab sy nak surf internet. kekuatan bateri Galaxy Tab tidak dapat menampung kerakusan sy dalam update status di FB. sy memerlukan backup!!

**pesanan untuk Arjuna : walaupon nombor telah bertukar pada postpaid..sy tetap akan sms @ miss call je kamu!! sila terima sy seadanya!!


Published with Blogger-droid v1.6.7

7 comments:

babylove

wahahahahahahhaa.. sy selalu sgt buat gitu!! miskol! atau msg je "tepon balik pa!" hahahahhahaahah lawak lawak lawak

Oshin jamel

waaaaa...canggih manggih la tpon kakak ku ini...bkn cam sy ...nk caj pon kne letak getah..klu x xmsk..huhuhuhwaaaaa......!!!!hahahahaha!!!

eliyaezlinalias

chenta punya pasal miskol seploh kali pon arjuna sggup kol balik kannnnn...kalo tidak smggu makan nasik lauk kicap & tido atas sopa! hahahah

Shiela Firdaus

husna ..kannn, jimat tau!hahahahha

Oshin...getah???kekekekek..penah nmpk !penah nmpk tepon sape ntah yang nak charge kena ikat dulu :-))

tau takpe El!!

miss frog

haha..sama kes ja..nice story...
BW n dah follow..

Shiela Firdaus

miss frog..hehehe..tenkiu dear!!

Farah Shamsudin

hahaha.. samela kite.. kalo penting sgt br la nak call..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket