Wednesday, July 13, 2011

ANNOUNCEMENT !!



PENGUMUMAN : FB saya mengalami gangguan kesihatan yang kronik pagi ni dimana saya hanya mampu lihat 3 status saja di newsfeed.3² status itu sy dah tekan like..takut kalau saya tekan lagi sekali dia jadi unlike !Maafkan sy kalau tidak bagi semekom di wall awak, awak & awak ye!!*setiap kejadian ada hikmah..Mark Zuckerberg nak suh saya bekerja dengan tekun pagi ni!!

Sekian.Wabillahi Taufik Wal Hidayah. Wssalamualaikum wr wb.Selamat Berpuasa!

p/s : Biarkan Hanjeng Menyalak Bukit . Bukit Tak Runtuh Hanjeng Itu Yang Bodoh ! (kaitan dengan entry??...TAK BERKAIT!)


12 comments:

risa

mark suruh akak rehat...sebab status akak je kuar kat newsfeed dia..ekekekee...macam pelik lah kan
apesal saye tak kena...lembab macam saye kah..hehehe

Shiela Firdaus

wekkkk!

Lulu Caldina

owh lulu sangka blogspot jer selalu ada masalah..ngee..

Shiela Firdaus

FB pon hancuss Lulu!! dia marah kot saya duk hapdet status saya aje!!

kemboja

wakaka lawak lakak shiela..selamat berkerja dengan tekun ye kak..hehe

Shiela Firdaus

mekasehhh Su~

puteraduyong

hehe...keje keje itu yang sepatutnya... ;)

Ibu Darwisy

keh..keh..akk dah cube op9 3 jam x tadik :) larikkk

Tina Othman

anjing tak sunat kak hahaha

Shiela Firdaus

PUTERADUYONGG..hehhehe..baik bosss!

Shiela Firdaus

CT .. :p

Shiela Firdaus

Tina...ishhh!ishhh!ishhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket