Monday, July 4, 2011

AKU PERLUKAN INI !!


BILA sibuk buat closing dan sekejap² boss panggey masuk bilik aku rasa aku sungguh² perlukan kasut kat atas ini !! Errrrkkkkkkk...rasa okey tak??? Ni cuba tengok jarak tempat aku ngan bilik boss..letih tauuuu .. jauh kannnnn??


keskeskes..memang dasar pemalas tahap cipan !! bila berat tak turun pandai pulak merungut kannnnn!!

**erkkkk..cuba bayangkan kalau betul aku guna kasut ituewwwww ....berani jamin cermin kiri kanan semua hancur berkecai di hempap badan comel aku.....kannnnnnn!!


7 comments:

Hans

hahahha
belum cuba belum tahu
alih2 bila pakai senang je kawal
xkan pecah la cermin2 tu
hehehe

Cabaran Dan Dugaan Untuk Menonton Filem Transformers: Dark Of The Moon

asObet

akk kasut mcm Saiful Apek pun orait gak he3...

Nurfaizah M Nor

kakak sayammm ok ape... mcm apek tu...kita ni kan pekerja contoh. sesaat boss panggey sepantas kilat dah depan muka dia! terror seh!

eliyaezlinalias

bule kak bule! cer masuk kn dlm wishlist!
27hb da dekat neh~~~

http://eliyaezlinalias.blogspot.com/2011/07/seorang-perempuan-3-lelaki.html

kakchik@ella

yg penting ... LAJU!!! HIhi

Dekcik

haha..cepat sampai!!

singgah lah

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/07/muka-najwa-latif-macam-sape-ekk.html

Mama Likha

kihkih ! tergolekk dokk !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket