Tuesday, July 19, 2011

MORNING..KU SABAR MENANTI TARIKH ITU !!

Selamat Pagi !! Morning ! Choosan !!
Huhhh..pagi ni sampai lambat sikit kat opis
Sarah demam panas..kesian si kecik itu kannnn!!
Aku mula la risau nihh..Sarah kalau demam memang mudah sgt melarat !!
Hopefully dia cepat sembuh kannn..tak sanggup tengok anak² sakit :'(

Hari ni hari ke 7 kot FB aku problem..tatau mana puncanya
Ada rakan² yang kata mungkin ada org report spam akaun aku
Tapi ramai yang kena laaa..bukan aku sorang !!
Cuma kalau benar di report memang aku sangat pelikkkk
Sakit hati dgn status GURAUAN aku sdgkan aku tak usik sesiapa pon !!
Sebelum ni dah berapa kali aku di sound setepek kat muka
Jawapan aku mudah " REMOVE JE AKU !"..tak perlu aku nak tukar cara aku
Dah begini cara aku..so terima seadanya !!!..abaikanlahhh !! malas nak pikir !!

Aku sebenarnya tak sabar tunggu tarikh keramat bulan 7 ni
Huhuhu...excited walau sebenarnya tak ada apa² celebration pon
Yang ada pon maybe kecik² je..dgn family sendiri !!


Mula² tarikh 23 July ni..cukup 9 tahun umur cinta hati pertama aku dengan Jefry
Dia lahir melengkapkan kebahgiaan hati kami berdua
Biarpon hidup serba kekurangan masa tu tapi sungguh² kami bahagia
Segar di ingatan ketika hujan lebat mencurah kebumi
Aku,baba, Yun dan dia duduk di sofa memandang ke bumbung
Bumbung rumah setinggan kami yang terbukak di tengah akibat angin kuat
Mencurah² air masuk ke dalam rumah..tapi kami tetap bahagia !!


24 July pula...2 tahun sudah dia !!
Tak perlu ku cerita lagi tentang dia
Dari mula melahirkan hingga ke saat ini
Kenangan itu sangat berharga...aku menyayangi mereka sungguh² !!

Anak² mama..selamat hari lahir untuk kamu berdua !! Kamu nyawa baba dengan mama !! Jadi anak yang baik yang mampu membahagiakan hati kami berdua !! Moga kebahagiaan dan kejayaan akan mengiringi hidup kamu berdua..♥♥♥♥ !!

Huhuhuhu..bila tiba pasal anak memang aku cepat benar sebak :'(
Oklaaaa...bye !!
Eh kejappppp !! ada sorang lagi nehhh!
baru sambut harijadi ke 17 tahun !!
ni pon tak sabar aku nak wish ni..mesti korang kenal dia kannnnn!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ahaaaaa...27 July turn aku pulakkkk !! sweet 17...
apasal?? tak caya baru 17 tahun??
betul laaa..tolak MC, tolak Public Holiday, Harijadi Agung, Hari Raya
tinggal 17 tahun je wehhhh !!

ok ..peace !! Jom sambung kerja !!


16 comments:

oshin-jamel

SAME GENG NGN MAK SY LA..MAK SY BESAOK!!weeeee.. :)

halila Ibrahim

cerita pasal permualaan kehidupan selepas kawen mmg sebak kan.. tapi tu la pengalaman manis kita kan..

aizamia3

23 Julai ni kita share tarikhler..
itu tarikh lahir en. suamiku..

dilazfamily

salam kenal dari dilaz
semoga berbahagia selalu

Tina Othman

17thn yg tak tahan tu

Leysa JL

waa sweetnya anak-anak u..dkt2 DOB dorang..best :)

Meck

ayat last tu lawak ahaahhahah

Nurfaizah M Nor

kak shiela tarikh 27 tu sama ngan adik ipar iza da....

Shiela Firdaus

kim salam mak oshin!

Shiela Firdaus

betul tu halilla :=)

Shiela Firdaus

aizamia..yeahhh!! boleh wish sesama :-)

Shiela Firdaus

dilaz...salam kenal !! kamu juga...moga bahagia :=)

Shiela Firdaus

tina tak caya lah tu kannnn!

Shiela Firdaus

Leysa :=))

Shiela Firdaus

meck pon tak caya ehh??hehhehe

Shiela Firdaus

iza...ye?? hehehhhe...kim salam dia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket