Wednesday, July 27, 2011

ITS MY DAY ♥♥ !!

Salam !! Erkkkk...meh tangan nak salam !! nak kiss sekali..hehheheeh
Sekian lama tidak berblog (sehari je pongggg!) baru hari ni nak update semula
Eheheehe..tapi rasanya nak buat 10 entry sehari macam dulu tak la kotttt
Keje semakin menimbun..kannnn !! periuk nasi elektrik harus di jaga (",)

Ehemmmm...nak bitau neh..hari ni besday ai yang ke.....erkkkk, korang nak tau ke??
Nak tau yang sebelum di tolak Public Holiday, MC, Hari Raya ke atau selepas??
Kalau selepas baru 17 tahun..sebelom tu..arggghh!tayah lahhh..rahsia !kekekeeke!

Bukak FB pagi ni tengok berduyun² ucapan dan doa dari kawan²
Aku ni bukan apa..mudah sangat sensitippp..hepi nangis sedih pon lagi la nangisssss!!
Pastu lagi terharu bila Abang Ketak² buat entry kat blog dia wish besday
Nak baca korang boleh tekan SINI ....THANKS BEN ASHAARI !!
Tak lupa jugak untuk OSHIN ...entry tu ku tengok di publish tepat pukul 12am
Thanks Oshin..ingatan itu cukup membahagiakan...sayang kamu ketat² !!

Pastu bila melangkah masuk opis lihat ini ada atas meja

 wahhhhh..terharu nihhh..bukak kotak dia ini ISInya

tenkiu so much pada my boss..tak pernah lupa besday staff dia tauuuu ♥♥

Pastu ini jugakkkk...dari rakan² blogger yang lain --->

 tenkiu so much Iza..kenali kamu membuatkan akak teringat kata² ini
"JANGAN NILAI ORG DARI LUARAN"..yg penting jgn dgr fitnah org lain kannnn !

ini pula dari Ena Manjalara..sahabat a.k.a adik yang terbaikkk di FB aku !! ♥♥ u Ena !

ayarkkkk...nampak montot nehhhhhh!!
hehehee..manyak lagi nehhh !! nanti upload semua org cakap riak pulokkk !
tapi sebenarnya hanya ini yang mampu aku zahirkan terima kasih !
sekadar ucapan sebenarnya cukup membahagiakannnn ♥♥

opssss..hadiah dari lalink ???? jap aku gosok kasi kilat balik
jam ni dia hadiahkan hampir 2 bulan yang lepas
dia dah siap² sound."utk besday syg nanti..jgn mintak lagi ehh!"
ishhhh...dah kira kedekut tu kannnn ! hehehhehehehe

shantekkannn...aku sangat² sayang jam ini !! hepi je setiap kali pakai kat tangan kannnn!!

OKEYYY...sekian sahaja luahan dari Besday Girl nehhh !! penat la taip panjang² ^_*
wehhh..jap !jap ! baru teringat nehhh...bawah ni kira hadiah besday jgk dari dia nih!!
lagi HOT ! lagi MENGANCAM !..tak sabar nak pegi esok !! sape pegi jumpa sana ehhh!

oraitsssss..bye !! love uols so muchhh ! love ketat²..love sendat² !


11 comments:

BEN ASHAARI

sama sama .. selamat harijadi :)

Nurfaizah M Nor

selamat pagi kak shiela sayang....happy birthday to you!
iza harap akk suka dgn hadiah yg tak seberapa tu...terharu pulak dgn entry akk ni...iza harap persahabatan kita akan kekal sampai mati...lebiu!

aizamia3

happy birthday to you akak shiela.. ;)

selamat hari lahir.. moga sentiasa dilindungi, dirahmati dan diberkatiNYA serta sihat selalu.. amin..

psstt: best dapat hadiah kan.. setahun sekali bila lagi.. ;)

oshin-jamel

selamat hari lahir kak...heheh!!!syg akk ketat² jugakkk!!!mmmuacksss♥♥

Asyifa Mustaffa

hepy besday "sweet 17" "gegirl"...hehe.....gegirl lgi ekkk ??? moga kkk dimurahkan rezeki...dan dipanjangkan umur hendaknya......:)

||aLeaSaRa||

wah hepi bday ye sis!sggh sini dr blog BA....

Ibu Darwisy

morning kak sela..rindu nak dgr celoteh akk..nyway..selamat hari lahir kak sela..semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..amin..semoga pershabatan kite direstui ALLAH s.w.t..

pinky

salam kak....happy burday...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....amin..

Tina Othman

bahagia kan dikelilingi ramai yg sayang, bestnya dpt kek

Amyna

Selamat hari lahir shila...Moga sentiasa dalam rahmat dan keredhaan ilahi.. dah habis belum kek tu... hehehe!

Mama Likha

besday momma lah ! not bday girl ! hehehe.. hppy bday ! have a blast bday yer ! mlm ni mlm kamis tau ! erkk ! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket