Friday, July 15, 2011

SHOUTBOX SUDAH TIADA !!


PENGUMUMAN ! PENGUMUMAN !!
shoutbox a.k.a chatbox sudah ku buang dari blog ini
bukan tak sudi nak berchatting
tapi tahap kebizian aku tak memungkinkan aku nak reply sesatu komen itu
dari di tuduh sombong atau sewaktu dengannya baik aku keluarkan... ^_*

hehhhe..tapi korang masih boleh tinggalkan jejak kat setiap entry baru kannn !
insyaallah aku balas jejak dari situ !
yang dah follow pon dont wori..aku pasti balas semula
tapi kalau ada yang aku lupa nak follow bagitau ehhh
takut terlepas pandang... ok ! bye ! selamat berhujung minggu !!


4 comments:

Ummiakid @ lily

why..??? why..??? why...??? u throw me out...hwuaaaaa......how dare u don''t need me....(amboi peling lebeh nampakkk....)

bersama kak Es

lagi bagus tak de kotak jerit tu kan sheila...
at least entry kita tak sia2 hehehe

nak spam pun tak boleh ...
nak ngarut2 pun tak boleh ...
selamatttt !

oshin-jamel

tuela....kemain cr2 tp x jumpe..pastu teringat yg akk kata nk buang..hmmm..sdey !

Ibu Darwisy

patut la xdo..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket