Thursday, August 2, 2012

PINK Itu Menawan ♥

Wahahahahah...semalam aku merajuk dengan orang itu !
Dan kerana rajuk itu ku bawak diri ke Tesco
Plan di hati saje nak berjalan²
Dan kaki ini terus melangkah ke bahagian perkakasan dapur !!

1st time aku buat menda macam tu
Berjalan kat tempat tu sbb biasanya suka jalan kat bahagian baju budak
Memang hilang stress tgk macam² peralatan dapur
Ikut hati mmg nak rembat terus bread maker tu tapi sabarkan hati
Rege RM249 aje ..ishhhh !! Dah menghantui minda pulak skrg !

Dekat 2 jam jalan dalam tu
Bila dah letih akhirnya aku sambar barang² nih aje


Total RM21.20 ..kikikikii..
Nasib baik rajuk kecik so kecik la barang ku rembat

Lepas ni nak jalan kat Sogo
Aku ada tgk hari tu cawan² plastik kaler pink hitam
Memang nak beli !

Seronok gila ngn hobi baru ni tauuu
Even tak semahal korang punya tapi aku SUKA !!

Okbai !




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket