Tuesday, August 28, 2012

Dasar !

Pssst ! Salam ! A'ahhh..aku tau dah lama gila aku tak hapdet ! Dah banyak kali aku cakap menda yang sama kan ? Mood blog ke laut dalam..aku pancing² still tak dapat ! Entah laaaaa...rasanya tak lama lagi berkubur terus blog nih ! Jadi kenangan tinggal sejarah je la gamaknya...khennnnnn !

Ehh..apa² pon sebelum aku start melalut, nak ucap Salam Aidilfitri utk korang yer ! Maaf zahir dan batin atas segala ketelanjuran dan kepuakaan mulut aku yang memang buat hati korang calar balar ! Untuk haters pon tau.. selamat raya ! Jangan main mercun nanti terbakar jari ! Jangan makan banyak nanti gemokkk !!

Semalam 9Syawal..aku kena batuk² ! Sarah la pembawa nih ! Kebetulan sepanjang cuti raya tu asik bedal air gas aje kan sampai berat naik 800gram..tu pasal la jadi macam tu ! Pastu dah malam tu demam pulak dah ! Lepas basuh badan tukar baju sapu minyak panas kat peyut terus masuk dalam toto ! Sebelum tu aku p telan 3 sudu besar ubat batuk ! Mmg tiong tiong pale ! Anak² tidor pon ikut dan derang aje ! Dah tak sempat nak layan dah !

tenkiyuu google
Pukul 12 lebih tu rasa kepala di letak kain basah ! Owhhh my darling ! Dia tuam pale aku ! Hahaha..gedik kann ! Aku nak tulis kat status FB org kata gedik ! Abadikan aje kenangan manis itu kat sini kannnn ! Siap dia amek kain alas kat bantal ! Memang sebiji macam nurse peribadi ! Pastu pagi tadi aku rasa dah 5 kali kot dia call dari tempat kerja ! "Dah pegi klinik belum?" bila aku jawab belum mula la "Sayang ni kan bla bla bla sape susah bla bla bla baba risau bla bla bla !" non stop dia bebel ! Naik pening pale tapi rasa bangga la jugak sbb memang dia amek berat sungguh ! Suami la kannnn..lagipon dia cakap "Kang kalau sayang betul² sakit tak boleh bangun sape nak bebel ngn lawan cakap baba lagi kan ?"..huh ! mengong !

Pastu pukul 1pm tadi masa tengah lunch dia call lagi ! Tanya menda yang sama ! Hahaha ..dengan niat nak menyakat a.k.a menyakitkan hati dia aku jawab " Hahh..sayang tau apasal sayang tiba² demam ! Sebab dah lama kita tak balik kerja sama² ! Dah lama baba tak belikan apa² utk sayang ! Baba beli subang silver balik nanti bolehh?"..hahahahahah ! DASAR ! Dia gelak sambil jawab "Okeyy..nanti baba belikan !"..kannnn ! Mesti kalah punye ngn bini loklak dia ! Hehehehe..untuk baba --> Sayang lebiyu baba ketat² ! Beruntung sangat di jodohkan dengan baba..selalu sabar dgn peel sayang ! Selalu bertahan dengan karenah sayang ! Mekaseh cinta hati kuuuuu !

Hehehehe..okeylaaaa ! Gedik punya entry kannnn ! Jolok tekak berjemaah ! Anyway..blog daku, suka boleh like, tak suka pon boleh like jugak !Okbai !

Eh jappp..tengok gambar anak dara ku ini ! Ku cilok di facebbok dia..cantikkan !


Gambar gedik ! Pewaris gedik mama nih ! Hantaran nanti kena mintak satu dulang kunci keta, satu dulang kunci umah, satu cek kosong ...cukupppppp ! :p

Ok ! Byeeeee !


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket