Monday, November 19, 2012

29 Hari Sudah !

19hb November ! Diam tak diam dah 29 hari Jeff dapat MC ! 29 hari jugak aku balik keje je dia ada, dia ada je aku balik keje ! 29 hari jugak dia tau caner peel dan kenakalan anak² yang tak terkawal ! Kalau aku mengadu dia selalu akan cakap "Biarla ..anak² kan nak membesar ! Tak baik sayang mengeluh macam tu !". Huhh ..bukan mengeluh tapi nak mengadu ! Karang kalau tak bagi mengadu aku bedal ngan rotan je derang nanti..hahahahah !

Last week aku hampir² naik angin ribut dan taufan bila dia duk mengeluh bosan, boring ! Dah sakit habis nak buat caner lagi ! Cakap le kat dia lepas ni dah kerja..kerja la balik 24jam ! Tak kaya siapppp !! Kehkehkeh...dapat bini suka melawan cakap, gitu lew jadinya !!

Ni pagi tadi dia ada appointment lagi dengan doktor ! Aku kat umah kadang usik dia panggil dia si kudung. Hehehehe..saje je nak sakat. Dia cakap doktor kata jari dah nampak okey. Dah boleh kerja ..tu pasal dia nak melompat tak ingat tu ! Pastu tanya la aku dah siap tak peta lakaran tempat dia eksiden hari tu. Tengok ..nak jugak aku buatkan padahal takat nak lukis bangunan ala² lukis orang lidi tu sendiri pon boleh buat ! Tapi takpe..becoz I love U deep deep, aku buat aje la kannn !!

Pastu dia cakap "Baba tak harap sangat pon dapat duit Socso ni ! Kalau ada, ada laaa !" , cepat² aku jawab dengan penuh berhemah " Ye laaaa..tak kisah la ada ke tak ada, tapi kalau ada duit tu semua syg punye ! Baba tak boleh pegang duit² tu !"..miahahahahahah ! Terdiam dia seribu bahasa ! Aku tak tau la dia diam seketika tu sebab nak ketok kepala aku ke apa , tapi kot ye pon borak kat henpon caner nak ketok kannn ? Lepas tu dia sambung " Banyakkkk cantekkkk syg !" ...Ye lahh ! Tak la banyak cantik tapi wajah ni jugak jadi kegilaan baba dulu kan ? Tak cantik pon tapi baba sendiri cakap kan tak boleh takde sayang nih kannnnn?? ..hewhewhewhew !!

Opssss...dah over bercerita pasal laki nih ! Kang dapat lagi inbox cakap rimas ngn entry aku ! Hahahaha...hohohoho...hikhikhik...bengong terlebih ! Ada aku PAKSA baca kewwww ??

Bye ! See u later later, after i got many many free time...zassssssssssssssssss !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket