Tuesday, December 11, 2012

Iklan Tidak Berbayar !

 ** klik untuk tujuan PEMBESARAN okey **
Ok ..dah lama tak hapdet blog, sekali hapdet terus ajek korang shopping yer ! Hahaha..aku busy skrg, mmg tak sempat dah nak menulis. Idea ada byk dah ni..nanti ada masa kita story-mory lagi eh !

Ni nak bgtau ..brg² kat atas tu salah satu punca nape aku agak busy skrg ni ! Alhamdullillah rezeki tak putus ! Ni meh nak cerita detail :

Smart Tab - Ni kamera depan blkg . Waranti setahun. Adroid 4.0 . Skrin smooth mcm tab mahal².

Perfume EL7 - Ni seyes wangi ! Murah aje . Aku dah jual berbotol² dan ramai yg repeat order . Sgt² wangi tauu..RM43 je, tak rugi korang cuba !

Yoobao Power Bank 11200mAh -  Ni kita dah try charge henpon Samsung note kita..boleh 4 kali charge .

Yoobao Power Bank 13000mAh - Ni lagi best ! Body lebih solid !

So boleh booking dulu yer ! Nanti dapat gaji next week boleh buat payment terus okey ! ..ngehngehngeh..minggu dpn gomen bonus kan :p


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket