Tuesday, January 22, 2013

REMOVE

Kejap !
Korang tau kan kat opis aku dah kena block internet² yg tak berkaitan ni
Youtube laaa, facebook laaaa..tau kannn ?
Sure la tak tau..bukangg duk satu opis ngn aku pom kannnn..hahahaha

Elehhh..takde hal laaa..block laaaa
Aku ada tab 10.1, ada tab 7, ada note, ada iphone
Hahahahah..gila gadjet kannnn !
Laki aku dah berbuih mulut mcm org kena sawan melarang beli gadjet nih
Tapi biasa laaa...kalau tak degil bukan Shilla namanya !

Ok..berbalik pada tujuan utama aku tulis entry ni
Korang still boleh dengar ehh lagu² jiwang terbaring kat sini ??
Aku dah tentula tak boleh dgr lagi
Mcm dah bisu ajeee sejak semua di block nih !
So rasanya lepas ni korang akan berkongsi bisu dgn aku
Nak remove lagu tu..tak payah ada lagu lagi senang
Lagipon sure boring kan asik berulang je lagu tu
Aku nak buat yg baru pon tak boleh
Kalau korang still nak lagu aku ada cara lain
Time nak jengah wall aku bukak radio
So kan ada lagu kannn kann kaannnnn...hehehhehee

Ok itu aje kali nih
Bye !

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket