Monday, January 21, 2013

Sarah Irdina ♥

Salam,
Huhuhuhu..sihat keww ?
Aku dah nak masuk 3 minggu On Off demam dan batuk
Rasa mcm nak amek cuti tanpa gaji (kalau boleh bergaji la kann) sebulan duk kat umah
Nak golek² malas, nak bangun lambat
Nak duk umah laaa..duk ngn cenonet² kat umah tuuuu

Dah cakap kat kwn tadi
Dia reply "Boleh..nanti resign terus"
Haiyooooo..nggak sporting dongggg !

Duk umah 2hari seminggu, Sabtu Ahad macam tak cukup
Kejap je berlalu..gila pantas
Tahu² dah malam Ahad

Aku tambah seronok skrg sbb layan Sarah yg dah bercakap tanpa pelat lagik
Kadang² saje je cari gaduh ngn dia
Kadang² saje buat dia sakit hati
Nak tengok apa reaksi spontan dia..heheheh

Ni ...gambar terbaru
Banyak gila pot pet pot pet dia
Saling tak tumpah mcm baba mama dia
Skrg ni asik nyanyi lagu Jang oh Jang
Aku pening dengar
Pastu kalau tak suka apa yg org buat dia akan jeling setajam²nya
Bajet kitaorg takut la tu kannn...hahhahaa

Satu je peel dia yang betol² menaikkan darah
Dia kalau nak..maksudnya nak masa tu jugak
Contoh nak susu..kadang air panas takde, suruh dia tggu kejap
Takde nyaaaa...dia boleh nanges mcm kena pukul
Then kalau nak mandikan dia..kalau dia kata dia nak mandi ngn kak Yun
Jangan harap Qistina boleh sentuh mandikan dia
Semua ikut taste sendiri nehhh..
Huhuhuhu..ini seyes tak tau ikut sape

Tengok gambar dia masa lahir dulu


Alhamdullillah skrg dia dah sihat

Tapi...hahhh !yg ni mmg aku mengsirap
Umur dah masuk 4tahun
Still nak pakai pampers
Bila cakap tayah pakai dia jawab "Nanti geliiii laaa !"
Ater..ntah menda yang geli
Cuma nak buang air besar je dia akan bukak pampers pegi toilet

Dulu bkn tak pernah try ajar dia
Setiap 10minit aku tnya nak kencing ke tak
Dekat 10kali tanya dia kata dia taknak kencing
Kali ke11 belom sempat tanya dah tabur atas tilam
Sarah ! Sarah !
Tunggulah dapat cuti sebulan tanpa gaji tu mama ajar yer !
Boleh simpan duit..simpan kat Sogo...hehehehhe

Oklah bye ! Sekian lalutan kali nih !


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket