Thursday, September 29, 2011

TERGAMAK KANNN !! SETAKAT ITU JE LA JODOH KITA!!

Caner ehh nak mulakan cerita ?? Okeylaa..straight to the point !! Sebelum ni aku kan pakai Samsung Galaxy Ace, tak sampai 5 bulan kottt aku tukar pakai HTC Desire HD . Tepon idaman aku tu ..so plannya nak la jual samsung tu tapi sebab sayang aku desak husband guna. Sebelum ni dia guna 33sekupang ..dia bukan suka tukar² henpon ni. Last sekali dia amek tapi masalahnya bila sampai tangan dia internet tak boleyy guna.

Mula tak kisah la kann tapi sejak husband gilakan Angry Bird Rio tu terpaksala dia hantar tepon tu ke servis center . Semata² sebab angry bird uolsss!! Bila dah okey dia pass la kat tangan aku semula sebelum mendowload applikasi Burung tu !! Sebelum mulakan aktiviti mengdownload tu aku cehck la balance ..ada RM63.27 . Hah !!nak bagitau dulu..kelam kabut aku cari caner nak tukar dari Bahasa Melayu ke Bahasa Omputih !! Serious mak tak paham "paparan, tanda kekunci"..hhehee, dah biasa kan setting omputih ! So..continue citer kita !!

Aku dail la *100#..pilih no 7 pastu keluar la "not successful "..berkali² keluar gitu . So dah fade up punya pasal aku stop la kejap tapi dalam masa yang sama aku gatal jugak tekan "Market" tu. Dia mintak aku masukkan password gmail aku pon masukkan la semua tu. Tak sampai 5 minit tiba² dia hang. Bila aku check balik balance TINGGAL RM0.07 sen !! Gilaaa!! RM63 abes begitu aje. Takut punye pasal aku buat² la terkejut..ckp kat husband balance dia tak cukup nak guna internet. Dia mula pelik gak tapi nasib baik dia memang tak ingat balance yang ada ! Fuhhh selamat !!

Tapi dendam aku sangat membara kat Maxis nih !! 5 minit je ko macam siput sedut kannnn menyedut duit dalam tu so hari ni dengan penuh tekad aku akan baling simkad tu masuk Sg Klang & g beli Umobile . RM28 aje sebulan untuk internet bagai. Lagipon husband cuma nak main angry bird aje kannn !! Memang kecik hati gila ngn maxis ni. TERGAMAK KANNNN!! SETAKAT ITU JE LA JODOH KITA !! Plak tu lepas ni kalau guna umobile aku ngan husband boleh call setiap 3 minit setengah..free kannnnnn! (",)

Hurmmmm..nak tanya nih ! Sadis tak citer ni ??? Sadis kannnnn! ...**penat nokk mak menaip nih!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket