Thursday, September 8, 2011

BILA RINDU ITU BERTAMU !!

Assallammuallaikum !! Fuhhhh..lama rasanya tak hapdet blog kannn!
Selain dari ketandusan idea tapi jgk sbb byk menda nak kena settlekan
Sibuk nak beraya lagi, tambah plak Sarah yang tetiba sakit
Dah lama dia tak kena, last sekali kalau tak silap bulan Mac hari tu
Nyaris beraya dalam hospital tapi merayu jgk nak discharge
Bukan tak sayang kat anak tapi entah laaaa...
Tak duk kat tempat aku maybe ada yg tak paham kan!!

Ini gambar hari Senin lepas..dia ada appointment
Tengokk..tayah suruh dah pandai angkat baju sendiri
Dah tak meronta lagi bila doctor nak checkkk..dia dah tau buat sendiri!!
Tapi agak sedihhh..semalam demam semula
Cepat bawak g spital Selayang..suhu 38.2
Doctor suh tengok dalam 3 4  hari..kalo nmpk nafas laju kena bawak semula
Kena admitted laa kannn tapi harap sgt Sarah kuat..Sarah sihat kannnn!!
Apapon..mama redha je dikk !! Mama akan ada kat sisi adik tak kira apa terjadi !

Hurmm...hari Senin tu gak aku dapat orang baru
Kakak ipar lahirkan sorang lagi baby girl..juga baby prematured
Berat 1.4kg kalo tak silap..hehehhe !! hepi sgt..aku yg over bila setiap jam duk call abg aku
Ye laaa...teringat masa Sarah la kannn !! Ni tak sabar tggu dia kuar wad
Nak kiss banyak²..nak manjakan banyak² !!

Ohmaimaiii..awat ekkk idea cepat beku nih ???
Aku dah tak tau nak menaip apa..keskeskeskes !!
Kena sumpahan boss kot..dia suh buat keje rajin² !
Kata dah bagi bonus kannnn...bonus yg bertahan seminggu je dlm wallet..ish!ish!ish!
Tapi okey la kannnn..korang cer tgk bawah ni aku beli apa..shantek kannn!
Suka sgttt..lagi tambah suka bila tgk mereka² tersenyum gembira !!

jam untuk lelaki kesygannn..adeshhhh! kopak! demand ini org wessss!
jam utk dara kesayangan daku ♥♥ ! 


Anak yang lain ku cuma belikan baju² aje..nak beli brg mahal bukan tau jaga derang tu kan =)
Kesan dari kerakusan berbelanja now tinggal posen² je dalam wallet
Terpaksa buat muka sadis pinjam semula ngan lelaki itu kannnn..hehehehehhehe!!

Oh yeeee...untuk diri sendiri aku hadiahkan menda nih
Murah aje pongggg..tak sampai RM500..huhuhuhuhu

Okeylaaaa..sekian ehhh! ni sume bukan nak menunjuk tau
Saje nak abadikan dalam belog sendiri  ~_^
Byeee..jumpa lagiii ehhhh!! Kalau idea sampai hari ni aku update lagi ekkkk!!

Kejapppppppppp...sape ada petua nak ilangkan ketagihan facebook ??
Aku dah tagih tahap kritikal nehhhh...huhuhuhuhuhu!


2 comments:

risa

kak...ketagih fb takpo aihhhh saye suke je nak komen...tapi jgn ketagih kain pelekat eh...erksss
hahahaha fensannnn!!

Lulu Caldina

kak, nanti add lulu.. nak buat FB ni.. boleh sama2 ketagih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket