Thursday, September 22, 2011

TIDAK SEMPURNA PAGIKU !!

Pagii...wahhhhhh ! hari ni pepagi dapat mood nak bukak blog !! Aku sering berharap kerakusan hapdet blog akan hadir balik tapi  ntoh la yeoppp...kemalasan sangat melandaaa!! Anyway thanks pada kawan yang masih sudi jengah aku kat sini setiap hari even kadang tadak entry pon aku buat @_@

Hurmmmm...pagi ni sebenarnya aku sangat tak beshhh !! Tadi gara-gara dah terlambat aku lupa nak cium tangan dengan pipi sang suami. Drop dia depan opis dia terus aku tekan minyak..vrooommMMMMM !! So bila hidung ni tak di beri menda yang dia dah biasa dapat macam rasa sangat tak beshhh! Kang terjongkettt hidung macam nak cium nehhhhh ! Hahahaa...susah sangat ku shiyummmm je meja kat opis ni kannnnnn !!

Pagi ni pon banyak menda nak kena settlekan tapi sebelum start sume tu nak update satu status kat facebok satu kat twitter !! Tu pon dah jadi macam satu tanggungjawab dah...TANGGUNGJAWAB SOSIAL !! Hehehehe..sonokkkk giler ada kawan yang ramai tauuu !!

Okeyyylaaaa..babai ! Ishhhh..hidung aku merenyam lagi nak menshiyummmm..meh la sape nak salam tangan ngan nak shiyumm pipi mehhh ...ngeeeeeeeeeeeeeee~!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket