Friday, April 15, 2011

MAGGIE TOMYAM SEAFOOD

tadi lunch g jenjalan nak cari Sony Walkman Series..nak survey harga. berkenan sangat nih..cantikkk tau!! Cer tengok pic kat bawah nie...lagi² warna faveret saya!! MALATOPS kannnn!

kalaulah dapat kannnnn...heheheh!!best layan lagu slow rock nih. dah round² tak jumpa jugak..jumpa yang 4 segi biasa tu..so ajak kawan g makan kat warung belakang opis. takdek plan nak makan pon tapi sebab dah busan berjalan tu pasal ajak g lepak kedai makan tu.

saya oder MAGGIE TOMYAM SEAFOOD dengan LIMAU ASAM BOI SPESEL..hehehe..air oder yang paling mahal kat warung tu...saya kan spesis bongkak mengada sikit. dah dapat pesanan tu korang tengok dalam Maggie tu kat bawah nih (maaf ekk..gambar di rakam setelah 5 suap berjaya masuk ke dalam kerongkong~!)


masalahnya kuah dia dah sesuai dengan nama "SEA" tu..dah penuh macam kat laut tapi food dia cuma ada sotong aje!! eh...kat laut tu binatang yang buleh buat tomyam cuma sotong je ke??? kedekutttttss laaaaaaa!! frust tau godam² tengok sekor sotong yang di potong 6 je ada di dalam (kubur sempit nanti baru tau!)

eh!eh!kejap..cer tengok pic bawah nih :


adehhhh...MELAYU MEMANG MUDAH LUPA!! tu yang udang 4 ekor tinggal kulit tu apa??? JAAT la Shiela Firdaus nih. dah tinggal tulang cakap orang tu tak masukkan pulak seafood lain..hahahah!! AMPUN!AMPUN! Jangan saman ehhh...saman pon ai tadek duit nak bayar!!

SEKIAN. THE END..tepuk tangan!tepuk tangan!

**makan menda ni mampu menjadikan bibir ku seksi setebal Anita Sarawak, ghairah seluas mulut Ning Baizura...PEDAS GILA~!! GRRRRRRRRRRRRR..


10 comments:

Eza Ridzwan

sedap ekkk menu nie?..tapi tekak akak memg xleh masok maggee...rasa cam kembang lak...loya pon ada..<- bongkak kan!!..padahal masa kat itm dolu tulah makanan asasi..miahahaha..

Ummiakid @ lily

Sony Walkman Series tu mcm lalink kita punya...tapi kaler ijou...mmg mantopp gegendang telinga dengor...cuping gegar pun npk tau...!!!

EiDa Ja'a

tarak boleh tahannnnnn...K.shiela nie buat eida tergoda tau....awwww...kat meggi tue yerk....

Zilah Nizam

cett,br nk marah makcik warong tu..ropa2nya dah d telan abes udang tuh..sabo je ler..kikikiki

mmunir

sian tokey kedai tu, dahla masak ngan penuh kasih syg,haha,kasih kee

risa

hahahahaha..moral of the story
sila baca cerita akaksela ni sampai habis...cetttt tak pasal2 aku buat dosa kering marah kakak yg masak tuh

Shiela Firdaus

KakLong..hahahahahah!dulu² student takde duit lagi kann..meggi le jawabnya!

Lily...cantekkan!!

Eida..kat meggi jer??..haishhh!

Zilah..ai cepat lupa!! makan semut itam banyak nih!

Munir..kasih ke??takut masuk bulu tangan je!

risa..hahahah!!sila pahami sy okeh!

kakchik@ella

hihihi .. pasni kalo shield firdaus punya n3,, wajib baca sampai habis. no separuh2 eh. hihi ..

Shiela Firdaus

hehee..kak chik baca abes tau lain kali~

BoBo....

sedap tuh taw...XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket