Friday, April 15, 2011

SOALAN UJI MINDA

SOALAN OBJEKTIF . SILA PILIH JAWAPAN YANG SESUAI UNTUK SOALAN INI ;

Anda di serang sakit perut yang tiba². Anda berlari menuju ke toilet untuk membuang air dan tanpa di sangka² anda terkentut yang sangat kuat sedangkan di dalam toilet itu ada ramai lagi orang sedang menggunakannya. Tambahan lagi ada sahabat anda yang sedang make up kat dalam toilet itu yang sudah tentunya dia akan berada lama di dalam toilet itu. Oleh kerana terlalu malu kerana bunyi itu, APAKAH yang anda akan lakukan?

A) Anda pura² batuk², bukak air kuat pastu berdehem² utk cover malu itu.
B) Anda tggu toilet betul² tiada org bru anda keluar dr tmpt anda sdg membuang.
C) Anda kata "SORRY" kat kwn sambil berlalu tanpa sempat basuh tgn di sinki.
D) Anda peduli apa, buat SELAMBA..dah nama je itu kat toilet, lain la kalau kentut kat bilik meeting baru boleh rasa MALU.

SILA JAWAB DENGAN JUJUR...JANGAN TANYA SIAPA YANG DAH LALUI PERKARA KAT ATAS KALAU TIDAK JAWAPAN ANDA TERBATAL!! ...ehhhhhh!!aku buat contest jugak ke nih yea?? hahahahha...layan saja!! ♫ ♪ ♫ ♪

TENKIU GOOGLE

13 comments:

risa

buat tak tau je udah le...hahahaha
akak neh

babylove

SAYA PILIH A... MEMANG SLALU SY BUAT... SBLM BUANG MMG SY AKAN BUKAK AIR AND MAKE SURE ADA BUNYI AIR.. SY LAGI SUKA KALO PAIP YG BISING .. :) AHAAHAHAHAHAHAH

Shiela Firdaus

risa....kannnnn!! selalu ai pilih A tapi tatau apasal still rasa malu!!

babylove..hehheheh!!sama²~!!

mmunir

E; salahkan org len, sambil cakap, sape la yg tak malu kentut kuat2 ni? ish ish

Shiela Firdaus

hahhahha..Munir kalau amek periksa kira gagal eh!! selalu tak ikut kertas periksa!!haippppp!

chenta ku'in

heheheh!!sy pilih A gak..
sbb honestly pkara tu dh prnh tteerrjadi kat sy..
ops!!!sorie sy tteerrbuang angin!!
lme smpan ni!!hahahaha!!!

Shiela Firdaus

kuin....hhehehe!bushukkkk!

Yana, mama falisha

pilih D lerr titik titik titik

mama tisya

pilih B..hehehe

mmunir

sebab i kena tuduh ngan bul yg i kentut,tp org len yg kentut sebenarnye.hehe.true story ni

kakchik@ella

jwpn kakchik 'D'. hihi ..

Shiela Firdaus

hahahaha..jawapan sume tepat!! nak amek ni sikit sorang ♥♥♥ munir tak buleh eh!~

Aina

hahaha lawak soklan contest kak sheila kita ni...

kalau saya...



...bulat jawapan D!

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket