Thursday, April 21, 2011

ALKISAHNYA...

IHSAN PAK GOOGLE LAGIKKK!!

alkisahnya bermula....
satu ari tu pak pandir on da way balik dari kebun..
tengah jalan²..dia nampk satu mende kat tengah jalan..
then dia pon pegi la tengok..makin dekat...makin dekat..
then dia cakap sorang²...'mende nih aku tengok nampak macam taik'..
tapi pak pandir masih tak sure..then dia dekat lagi..dia pon terus hidu mende tu..
'bau mende nie pon macam taik'..dah cium bau pon pak pandir masih tak puas ati lagi..
then dia pon calit ngan ujung jari..tanpa ragu² terus dia rasa ngan lidah...
'huh!..memang sah taik!...nasib baik aku tak terpijak!!...

**ERKKKKK..CITER DI CEDOK DARI EMAIL ..TAK TAU SAPE YANG KARANG!! SAPE PUNYE NIH??..KREDIT UNTUK ANDA!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket