Monday, April 25, 2011

BZ LAH PULAK!!

ayarkkkkkk..serious bz giler hari ni. tak sempat langsung nak hadap blog sendiri dengan penuh kesungguhan..apa lagi nak balas jejak mereka yang menyinggah. btw..tenkiu so much untuk yang singgah. awok baca sume pesanan dan jejak yang deme tinggalkan. maafkan awok ekkk..ada masa awok balas balik ehhhh!!



opis hour dah nak abes nie..yang drive sila drive elok² okehh, yang naik basikal jangan tiru aksi Usop nih..jatuh tergolek baru padan muka!! ok..bubyeee..jumpa esokkk ..muahhhh!muahhh!

**erkkk..untuk pemenang baby contest tu, esok insyaallah saya umumkan yer~!! hari tu janji sorang pemenang je kannn..tapi sebenarnya ada untuk 3 org. esokk yeee...jgn marah tau!! tomorrow never die !!



2 comments:

risa

kite memang ada instinct lah kak..
adehhh baru je publish bos jahat..mmuuahhhhhh

Shiela Firdaus

hahhaha...yekkkk!! baru lepas baca kamu!! hehehehe...month end dah nak start, lagik² Jumaat keje halfday je risa..ada staff day kat Gambang :-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket