Friday, April 22, 2011

ENTRY UNTUK SAHABAT WANITA

tenkiu google..ini bukan wang saya!! kalau ini wang saya ..hari ni blog saya mesti takde entry sbb sy ada kat SOGO!!
 
okehhh..ini TIPS UNTUK SAHABAT WANITA..yang sudah berkahwin, punye seorang suami tempat anda selalu mintak duit untuk sopink. tips ini buleh di guna pakai kalau anda selalu berada di tempat seperti saya.

ketika mintak duit dengan suami, mintak dengan suara yang sangat lembut dan sopan..bila dia tanye "U TAKDE DUIT KE?" jangan sesekali cakap "TAKDE!"..cakap je "TAK CUKUP!"...huhuhu, bukan apa, saya penah kena sound ngan suami bila saya cakap duit takde dia jawab "cakap la duit selalu takde...takde betul² baru padan muka!" lepas tu memang saya ikut cakap dia, selalu cakap "tak cukup"..tapi masalahnya dia bukan selalu bagi ponnn..dalam soploh permintaan tu, ada empat yang dia tak tunaikan...HUHHHHHH!!

NOTAKI:TAKDE PAKSAAN UNTUK IKUT OKEHHH! ..PEACE NO WAR!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket