Tuesday, April 19, 2011

JAHAT LA MULUT KAMU!!

kredit to pak google

uwaaaaaaa..sedey la !! tapi BAK MAI NAMA BLOGGER MANA yang tak tempuh susah payah untuk promosi belog~!! bagi tau aku blogger mana yang bukak je belog follower dia dah mencanak naik.. yang tak perlu nak promosi entry belog dia.. tau² udah ada ada pengikut!! huhuhuhu..berani ekk sound insan yang lemah gemalai macam aku nih bila aku promosi belog sendiri kat FB...JAHATLAH KAMU nih!!



10 comments:

risa

sape yg cakap tu kak???? meh saye tampau lelaju...saje nak usik akak tu..sebab jeles akak ni kan glemer:)
mmuuaaaahhh

Zilah Nizam

Apa la yg dengki tu??Aii ker?xkan kak sela...hehehhee

cik fza

sapa yg cakap mcm tu.
entah pa pe.
eee.cepuk jugak budak tu kang :P

Ummiakid @ lily

nape lah..manusia ni penuh benor dgn hasad dengki...kita buat perihal kita pun org x suke...kang kita kacau dlm kain org.....sape tu shiela...calling2x ok

Ummiakid @ lily

nape lah..manusia ni penuh benor dgn hasad dengki...kita buat perihal kita pun org x suke...kang kita kacau dlm kain org.....sape tu shiela...calling2x ok

kakchik@ella

biarlah diaorg nak cakap apa. U just do it your way. Utk kc lah, dlm brblogging ni, no easy way. kakchik dah more than 1 year,, tak da 1000 follower pun. but it's ok .. i dont mind.

aNNa maRdHiaH

la sape yg ckp tu? biar la ... lagipun facebook hak masing2 la . tak kacau orang pun kan . anyway,anna follow sini . salam kenal ea. ziarah anna kembali .

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

sape yg jahat mulut tu..biarkan jela dia kak sheila..mulut org bukan boleh katup..tak promote kat fb kita promote sesama blogger je pon ok..

Mama Kyra

ai la tu kn kak sela..hehe..besela kak..manusia ni cpt dengki ngn pencapaian seseorg tu..

ieda

dia dengki la tu kak.abaikn je org mcmtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket