Wednesday, April 13, 2011

ALANGKAH BAGUSNYA!!


huhuhu....bilakah syarikat tempat saya bekerja nih nak buat nursery nih ek?? alangkah bahagianya bila menda nie  di laksanakan. banyak kebaikan dia kannn..ibu² tak perlu lagi bersusah payah nak fikir keselamatan anak²..tak perlu berkejar² nak balik ke umah..takut nursery charge overtime lebih²~!

wuaaaaaa..me risau nih. memikirkan kakak ipar yang jaga Sarah tu dah menceburkan diri dalam bisnes. huhuhu..nanti dah berjaya mesti dia dah takde masa nak jaga Sarah & Zafry lagi. kat sape la pulak nak antar nih!! nak berenti keje..TAK MUNGKIN!! karang kesian suami sorang nak menanggung family..lagi kesian kat saya yang tak dapat bersoping sana sini~!!

adeyyy..pening memikirkan~!! ALANGKAH BAGUSNYA kan kalau impian ini di realisasikan!!

BOSS...tak dengar ke keluhan hati ini???

**erkkk..kalau boss dengar dia mesti jawab "kalau company ni bukak nursery nih...u akan jadi macam gambar kat atas la kannnn!kejap² g jengok anak²~!" ..issshhhh! SADIS!!

7 comments:

risa

cubalah propose kak..manalah tau bos sudi mendengar rintihan qalbu

Shiela Firdaus

ishhh...karang dia bagi surat kangggg!hehehehe

Mama Likha

zte bukak nursery, meh antar sarah kat sini meh.

Shiela Firdaus

aramaksssss..jauh nye Ztee~!

eliyaezlinalias

kak apply keje kt plus...opis dorg kt persada neh ada nursery siap ngn kindergarten lagik tau!

kakchik@ella

itu mmg dilema setiap ibu, kn shiela. kc dulu masa aiman kecik pun camtu. tp since dia dh 15 tahun ni, no hal dah benda-benda camtu.

sbnrnya anak ni, masa kecik susahnya lain .. besar lain lak ragam dan karenahnya. hmmmmm .. dugaan kita sebagai ibu.

Eh ,, panjang lak komen kali ni ye. hahaha ..

Siti

sy pun bersituasi yg sama..kalau adik sy dpt masuk U, huhuhuhu..jenuh nak mencari babysitter..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket