Monday, April 11, 2011

JOM SWIMMING !!


ini satu²nya hasrat hati yang masih tak kesampaian. baju renang dah beli..RM190 kalau tak silap, beli kat Sogo. tapi now ada kat dalam almari baju. langsung dah tak guna. sayang kannn...karang pakai datang opis ada yang kena pecat 24 jam notis pulak!! hehehhehe...serious, aku memang minat nak belajar, tatau apasal tak penah berjaya...cuba terapungkan badan pon tak pernah berjaya...lemak berat la nih!! sampai sekarang aku cuma terer berenang kat lantai kolam yang aku tau aku akan dapat cecah untuk berdiri bila dah penat buat gaya kuak kupu² itu.huhu... ANYONE NAK AJAR ME BERENANG?? sama jantina saje..lain² jantina tidak mau sebab level pemalu aku berada tahap paling tinggi ketika diri berada di dalam keadaan basah (",)


6 comments:

Tina Othman

auwwwwww tengah membayangkan kakak pki bikini hehehe

Nyonya Mansor

kakak... kite pon tak pandai berenang..... atas katil wat kuak lentang pandaila.....

kakchik@ella

kita sama .. kita sama .. dari dulu hingga kini tak pandai-pandai lagi. entah bila la kakchik boleh berenang ni?? hihi ..

Shiela Firdaus

tina..aisehmannnnn!! bikini 2 ps lagi kannn!

Nyonya Mansor.....itu ai pon expert!!haishhhh ..:-))

kakchik....ntah leee!!bila buleh berenang pon tatau!heheh

risa

jom kak...saye ajor nak ke?
tapi tak rela makai baju mandi...hehehe

Farah Shamsudin

sis,fara pun tak pandai berenang. penatlah en suami ajar, tapi tetap tak boleh..macamana la nak buatkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket