Wednesday, April 6, 2011

LAGI SAHABAT FACEBOOK SAYA~!!


ahaaaa...ini jugak!! kenal dari kawan²..sangat jujur memberi pendapat. dia punya ramai kawan² dan kerana itu bila dia lupa nak tegur aku..cepat je aku nak merajuk. eh..u rimas ke risa??? tak pedulik la u rimas ke apa kannn...ai memang suka merajuk & mengacau u. dia seorang sahabat yang sangat selesa untuk bercerita segala²nya. tak silap aku..hanya dia dan sorang lagi kat bawah nie yang tau segala² cerita tentang aku. yang lain bukan tak nak cerita..tapi dah derang tak bertanya. hehhhe... tenkiu risa sebab sudi jadik sahabat & adik untuk saya eh. bila nak buat gathering lagi nih??? even ai pemalu sebenarnya kat luar jagan lupa jemput ai lagi ek. Oh ya..nak kenal dia ye??..klik SINI ye!!


ini lagi sorang. setiap 5 minit update status. tapi dia jugak jujur. terlebih jujur yang adakalanya rasa nak baling dia ngan keyboard ni. Aris ni pon jugak selalu jadik tempat aku dashumkan personal ke inbox dia. tak nampak keakraban kami sebenarnya sebab kami termasuk dalam golongan yang sama. golongan yang suka update status..beza kami cuma satu, aku pemurah ngan jari Like tapi dia nih sangat kedekut. susah nak tengok dia like status orang tapi sangat beruntung kerana dalam 10 status aku kat wall..8 darinya dia bagi Like. ahaaaa...dia tak nak ngaku aku bestkan, tapi Like dia sudah cukup menceritakan yang sebenarnya. sekarang ni dia tengah berpantang anak ke dua..jaga diri baik² Aris. cepat sembuh ok! nak tau pasal dia pon buleh tengok kat SINI 

.

3 comments:

Christina Arissa

wuhuuu.. Nampak.. Nampak.. Pecah lubang idung saya. Sori kak sha, sejak bercoti jarang benor jenguk wall dan blog akak. Broadband laju jer. Fesbuk mobile lak wat pasal.. Xmoh tunjuk langsung notification. Mencikkk... eh apa kena mengena ek? Hahahaha.. Benornyer bizi bebenor menetekkan dak zara kuikuikui

Christina Arissa

wuhuuu.. Nampak.. Nampak.. Pecah lubang idung saya. Sori kak sha, sejak bercoti jarang benor jenguk wall dan blog akak. Broadband laju jer. Fesbuk mobile lak wat pasal.. Xmoh tunjuk langsung notification. Mencikkk... eh apa kena mengena ek? Hahahaha.. Benornyer bizi bebenor menetekkan dak zara kuikuikui

risa

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pepagi dah buat ai terharu tau kak!! thanks kak sebab percaya saye...sapelah saye ni kannn...melukut ditepi gantang..uhuk uhukkkkk... kak..i luv u so much!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket