Thursday, April 28, 2011

LET'S WOOOOO HOOOOOO *_^


YEAHHHAAAA..esok pukul 12 tenghari bakal naik bas. Opis buat rombongan Cik Kiah kat sini. Wooo Hoooo...3 hari bakal jadik anak dara semula~!! Takde jeritan dari anak² mahupon jeritan aku yang menjerit kat derang *_^ Aturcara yang paling menambat hati & teruja dah tentu la tang lucky draw kannnn. Haaaaaaa.. adakah sejarah mungkin berulang??? Penah dapat laptop, penah dapat LCD TV 32"..kalaulah dapat lagi...chewahhhh..buleh masuk Guinness Book Of Selayang nih...hahahahah!! Puan Shiela Firdaus..sila berpijak di bumi yang nyata okeh~!! 

Okehhh...joking je pon, asalkan dapat ber Woo Hoo, berhappening cukup kannnn...tapi kalau dapat jugak apa salahnya kan?? (hahaha..nak jugak tu!) Hopefully nanti perjalanan kami semua selamat pegi dan balik. Status facebook akan ada macam biasa sebab aku bawak Tab sekali. Entry kat sini tak jamin lagi..insyaallah ada!! Masalahnya Tab nie lately ni kalau bukak blog je cepat benar nak kong bateri...nyampas maaaaaakkk!

**Uwaaaaaaaa.....yang sebenarnya aku dah start rasa rindu nak tinggalkan anak² nih! Mengadakannn..macam la pegi medan perang berbulan tak balik.......anak²...mama miss uols so muchhh nanti...JAGA BABA elok² yer, make sure sebelum pukul 6pm hari Sabtu ngan Ahad baba dah sampai umah okeyyy, tak sampai kalo sila call mama......erkkkkkkkk!!!


9 comments:

risa

akak...ngape tak bawak famili sekali? tak aci lah..sian bebudak kena tinggal...wohooooo

Shiela Firdaus

staff saje dear...kalo buleh bawak dah lama bawak ;-))

Ibu Darwisy Comey-Lotey

ohhh..have fun kak sheila..

alyyani

selamat ber-gambang! sebut betul2 ye :p

Ummiakid @ lily

wahhh...!!! Gambang...selamat beryeehooo ye...pastikan dalam air tu nanti jgn pakai legging yang mpk spentot bila kena air ok..!!!!

Adiwieyah

waduh2 suka lah tu, berderat2 ( berjalan2 ) nanti bawak balik buah tangan tau...he he he..

Shiela Firdaus

tenkiu sume~! tenkiu...hehheheh!

eliyaezlinalias

jgn lupa amek gambo ngn bikini 2-pc tu ek!

Ena Manjalara

aku dh terbayang,kk sela main luncur air pkai bju renang..woww...cam ikan duyong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket