Thursday, April 7, 2011

ERKK..DUNIA SEMAKIN MAJU!!!

 
Aku baru je berkesempatan baca paper nih. Tak moh komen banyak tapi boleh tak nak mintak tolong orang yang buat telur tiruan tu..tolong buat Shiela tiruan pulak!! Nak suruh dia buat keje kat opis, Shiela tulen nak main internet sampai lebam. Tapi gaji still dapat kat Shiela tulen okeh!!

NOTABERKAKI: Dunia sebenarnya semakin uzur bila ramai mula mencabar kuasa DIA..aku sebenarnya juga semakin takut melihat keuzuran itu!!!!


Published with Blogger-droid v1.6.7

3 comments:

Farhana Jafri

bile mnusia mahu mncabar Tuhan gini la jadinya... xbrpuas hati ngn nikmat yg dia dh bgi.. lpas ni ntah pe plak~~ nauzubillah~~

jemput singgah ANASAURUS :)

c-tea

betul..manusia pun dieorang nak tiru..dah tiru dah pon..tapi baby tu tak hidup lama..mati jugak akhirnya..sebab tak cukup mata lah..tak ada jantung lah..adeh

ain roxmum

ish...pasni xmo makan telor...ahhhaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket