Thursday, April 7, 2011

INI JUGAK~!!

hahahah..entry aku hari ni entry menghargai sahabat yang ada & hadir setiap masa. terus terang..sayang korang sangat². orang nak cakap apa²..terpulanglahhh. aku takde duit nak beli hadiah mahal²..cukup ngan buat entry nie ye. moga ikatan persahabtan ini akan kekal smpai bila².

ini Hana Maria. dah setahun rasanya berkawan ngan dia. sampai saat ni belum berkesempatan nak jumpa memandangkan kami di pisahkan dengan lautan..errr?? lautan apa ye kat Labuan tu??? aku failed Geografi sebenarnya. ikutkan dia ni pangkat kakak kat aku..tapi sebab dah terbiasa selalunya aku panggil nama je. takpelahhh...tapi Hana tu pon bukan nama dia. nama anak dia. hahaha..jgn marah ye Hana, walaupon kita rapat ai masih tak tau nama u yang sebenarnya. Hana pon tak pernah lupa untuk bertanya kabar ngan ai. dia seorang wanita yang cukup lembut. selalu bagi nasihat yang banyak menyedarkan aku. tenkiu hana..love u ... nak kenal?? dia takde blog.ada FB je..kalau nak kenal jugak g kat SINI.

ini pon..Nor Azlin. ibu yang punye 2 anak. dah jumpa dua kali. sekali kat Sogo sekali kat hospital masa sarah sakit tu. dia cukup baik sebagai sahabat. adik yang baik dan walaupon aku pangkat kakak nasihat dia sebenarnya banyak menenangkan aku. sayang dia jugak. tenkiu Ein. ai sayang u. jom kita gi jalan² blog dia..klik SINI ye!

ini Tina. bila ntah kami mula berkawan aku tak pasti. sama jugak...kami mula rapat bila dia kerap jengah wall aku, bagi like & komen status aku. dari hari ke hari semakin rapat. penah jumpa kat Sogo sekali..kita orang plan lunch together2 dengan Ein. huhu..pemalu rupanya dia. memang kalau tak pandai berbicara susah nak masuk ngan dia. jujurnya dari pandangan aku dia adik yang baik.juga sering bertanya kabar cuma Tina agak sensitif. hehehe..Tina ada blog..korang nak tengok blog dia tak?? jom laa klik SINI.

**TENKIU KORANG EH..JADIK SAHABAT YANG BAIK UNTUK SAYA NIH!! SAYANG KORANG SANGAT2!!


2 comments:

Ein

I luv u too.... Muaaahhhh. Bz kebelakangan ni x sempat nak blogwalking & update blog. Ari ni cuti so ada byk sgt masa!

Tina Othman

tima kasih & 3 words je i luv u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket