Saturday, April 23, 2011

AWARD dari dia (",)

** huhuhu..ini entry terlupa nak post. dah lama duk dalam draft lepas Lily tag ari tu!! Maaf ye Lily..muahhhhh!!

wuaaaa..terharu kerap sangat di tag oleh rakan blogger nih. nie sementara nak tunggu balik..aku siapkan satu AWARD yang aku terima dari sahabat nih!


1- Kena pos balik linking pada orang yang memberi award ini.
  • Award di terima dari Lily....mekaseh Lily!! sayang kamoo!!
2- Berkongsi apa jua tentang diri anda dengan semua...adoiiii apa erkk...ermmm....gini lah...
  • huhuhu..saya seorang yang sangat pemalu..wuaaaa..pemalu ke?? TIDAK!! sangat tidak malu tapi masih di dalam kawalan.
  • suka berborak,suka ketawa,suka bermanja,suka mengada...(",) SAYA PENYAYANG (",)
  • suka sangat soping..tak kira laaa soping apa pon, dapat beli selai baju tecit pon dah gembira sesangat²!!
  • suka update status kat Facebook..sehari tu rasa ada 80  8 status..ini paling kurang nih!
  • suka sangat ngan simbol Like kat FB..hahahaha..sebab saya rasa walaupon sekadar tekan Like, persahabatan semakin hari semakin mesra..TAK CAYA?? tak caya SUDAH!!
  • lagi apa ek...banyak laaaa nak citer, tapi takut la makin banyak saya bercerita makin banyak bakul yang di perlukan sebab nak masuk dalam bakul tu & golek² sendiri..so CUKUP la ek!!

3- Bagi pada 15 blog yg lain ..adehhhhh!! bagi sume kat orang yang nak buleh?? buleh laa ...pelizzzz, buleh ye!! KORANG..sape sudi sila amek!! F.O.C !!

    SEKIAN.THE END.TEPUK TANGAN JOM. 


    4 comments:

    Ummiakid @ lily

    cantik background pink tu...i likeee!!!

    risa

    akak...ada satu blog ni dia nyanyi goreng2 gitar...saye pernah dengar lagu ni jadi background blog akak kan...best arrr...cuba dengor:)
    http://encikmimpi.blogspot.com

    Shiela Firdaus

    Lily..tenkiu :)

    risa..lagu apa ek???

    risa

    akak ku belum tidur?? ayarkkkk
    saye baru publish tu..pi masuk blog dia kak...terbuai2 sudaaaaaaaaa
    akakkkk...kite pon kena tinggal woooo

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Photobucket