Wednesday, April 20, 2011

AKU ADA DUA PILIHAN??

kredit to google lagikkkk**sok² nak taruk nama anak google bin yahoo lah!!*
hurmmm..topik ni sebenarnya bagi aku tak bape sesuai untuk blogger yang sangat baru macam aku untuk diskuss. rasa macam lebih² pulak tapi since ada yang sound tepek kat aku..aku rasa aku perlu jelaskan kat dia.

kami borak pasal blog pada mulanya. mula biasa je pastu meleret pasal nak glemerkan blog ini. serious aku sentap sebab aku pon penah buat jugak. tapi nak tanye eh...ada ke orang buat blog memang tak kesah langsung ada pembaca ke tak yer?? kalau aku jadi orang tu..aku lebih prefer tulis kat diary!! tak pon bukak blog tapi privatekan bagi diri sendiri je buleh baca.

dia cakap aku ada dua pilihan untuk jadi blogger terkenal. satu samada TUMPANG POPULARITI BLOGGER YANG DAH TERKENAL dan lagi satu GUNAKAN KEPAKARAN & KEISTEMEWAAN SENDIRI !! aku tanye yang satu tu macam mana..dia jawab lagi " kau cuba je buat baik ngan blogger yg dah ada nama, ikut je dia, puji je apa yang dia buat..lama-lama dia pon sure perasan kehadiran kau! entry kau tak best pon dia buleh cakap best..ye laaa, sebab kau dah baik ngan dia!"

huhuhu..memang sentap sangat.aku tak banyak cakap lepas tu cuma aku jugak sound dia..."KAU JUGAK ADA DUA PILIHAN..SAMADA TERUSKAN MEMBACA BLOG AKU ATAU JANGAN BUKAK & BACA LANGSUNG!"

**erkkkk..adakah aku mula di kenali bila tadi ada lagi komen yang buat sakit hempedu aku membaca??? hahahha..CT Nurhaliza..now i paham apa yang u rasa..♫ ♪ seketika di tempat mu ♫ ♪....MENCIKKKKKK!!

11 comments:

oshin-jamel

jgn lyn org camtue....sy x kesah pon klu xde org nk bce n xde org femes nk tepek kt blog sy...hehehehe!!syuh..syuh....

Shiela Firdaus

terasa...sentap bila sound cenggitu!!

ni baru baca komen dari lelaki yg tetiberrrrrr!! bluwekssssss!! bukan mintak di puji..tapi nak komen biar membina!!

ymn

APA KATA BUAT KEDUA DUA SEKALI,
TUMPANG POPULARITI BLOGGER YANG DAH TERKENAL dan lagi satu GUNAKAN KEPAKARAN & KEISTEMEWAAN SENDIRI.

THINK POSITF :))

risa

alahai kak...nak tumpang2 tu ape salahnya..kan elok kite berkawan ngan org baik2 untuk dapat kebaikkannya...takkan nak kawan ngan crook plak..adehh
sudahhhh!!! saye tetap suke baca blog akak sebab kasih sayang yg ditunjukkan bukan sebab benda lain

Shiela Firdaus

banyak lagi kata² dia yang tidak buleh di tulis YMN..huhuhuhu!! tabaekk la kannn....

risa...ai tak biasa kena kutuk macam tu..rasa pelik!! tadi ada tanye ngan kak chik kat group..caner dia buleh bertahan...TQ kat dia bagi tips!!

risa

susah nak bersabar kan kak...tp saye tau akak mcam mana..sekejap je akak panas tu..nanti akak mesti cool balik dan dah siap sedia dengan segala mala senjata...dan saye tau senjata akak tu hati yg baik dan akal yg waras...kan kak kannn...saye sudah mula memahami anda dan sangat2 paham sape itu Shiela firdaus!!

Shiela Firdaus

tenkiu risa~!! terharu di hargai sebegitu. cuma yes..skrg ai dah ok pon~!!

kakchik@ella

Nak share sikit dgn shiela ni. Prcaya tak kc bukak blog dgn '0'. I dont even BW. bukak blog mmg niat 100% suka, minat dan saja-saja. yg baca n3 kc masa tu cuma 3 org kwn je. bln puasa thun lepas baru ada iklan Nuff kat sini. pun sbb kena paksa dgn kwn gak.

pastu, masa mula2 ben pick my blog as "Blog pilihan petang ini, kc terkejut. masa tu tk kenal dia lngsung.

Lama lepas tu baru kita jd kwn. Pastu lg sekali dia pick my blog as "Blog Pilihan hari ini" sbb kebetulan n3 kc kena dgn situasi dn mood dia aritu. dia publish kt blog pastu dia kc.

Sume tu dtg tnpa kc minta. Till today i believe kita kena menulis dgn niat yg ikhlas,, bkn krn wang or populariti semata-mata.

Just keep on writing dik. jgn peduli kutukan yg mndownkan kita. As long as tulisan kita tak sakitkan hati org,, tak burukkan org,, teruskan.

Shiela Firdaus

thanks KC...tadi mmg down bila ada tambahan dari kutukan itu!!

tapi tu laaa..bila fikir balik..buang masa melayan derang!!

thanks seklai lagi yer~

eliyaezlinalias

org nk kta kita xleh stop kak..lantak kan jek~~~

Ummiakid @ lily

Think positif shiela...just be yr self...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket