Tuesday, June 28, 2011

CANTIK TAK??



MOTIF : tak dapat di pastikan...cuma nak tanya cantik tak pouch bag warna putih ?? 
dan untuk pengetahuan korang aku sebenarnya tak suka warna putih
lelagi aku ada anak kecikkk..lima minit je menda tu akan warna putih
lepas tu akan bertukar jadik kaler ikut keadaan semasa
tengoklah apa kat tgn derang waktu tu..itulah warna yg bakal mewarnai brg2 putihku!!

tapi untuk henponggg aku nih..gatal jugak sambar warna putih
dah berusia dua hari kat tangan aku
dan sangat mengkagumkan..warna itu masih putih
putih kerana bila si anak baru hulur tgn nak capai aku terus jerit "JANGANNNNNNNNNNNNN!"
huahahaha..sebenarnya bukan takut beg tu kotor pon, tapi itu kan henpongg baru.....sayangggg oiiii!



Published with Blogger-droid v1.7.2

18 comments:

oshin-jamel

isi dlm x mo tunjuk ka?!!aiyakkk!!jeles²!!!

Shiela Firdaus

isi dalam biarlah rahsia..hehhehehe!

Tina Othman

gambar depan takde ke?? ni tunjuk cover lah pulak, nak tgk betul2 cmana rupa henpong tu

aizamia3

ai tau isi dalamnya.. sebab sejibik macam ai punye.. hahaha... dah tak rahsia lagi.. wah.. macam nak amik gambar pastu kite tengok sama tak.. hikhikhik..

Ibu Darwisy

terkejut aii..bile kak sela kate JANGANNNNNN tu..sib xde sakit jantung..

eliyaezlinalias

sukeee putih!

risa

ellehhhh sekejap je tu!!
percayalah...ai gerenti paling lama kakak pegang sampai lepas raya kan kan kan,...pastu pow duit sarah beli iphone4....lalalalalal
**sambil tutup kepala ngan bantal!!

RashAtie

atie nye casing pun putih...tapi rupa skg ni dah lunyai...hihihi...

Mama Likha

bru 2 arikan...? hehehe

Sunz

Xpe..psni hp I msti samer cam u jugak! Hehe..

Shiela Firdaus

rupa henponggg ye tina..nnt ekkk!!

Shiela Firdaus

aizamia..meh! meh nsk tgk sama ke tak..hhehehe

Shiela Firdaus

CT..kannn! anak2 ai pon terkezuttt tau!

Shiela Firdaus

el..cantik ek putihhh :-))

Shiela Firdaus

kan risa..raya umah u nnt bg byk sketttt ekk!

Shiela Firdaus

atie..dh lama ke putih?? kita bru ini la 1st time tau..hehehe, nak tgk bape lama tahannya~

Shiela Firdaus

ztee..bag je bru 2 hari, teponggg dh berhari2~hehehe

Shiela Firdaus

sunz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket